facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Eataliano

"Beläget intill E4 vid Mjölby, mitt emellan Stockholm och Göteborg, är Eataliano & Asian den perfekta restaurangen för en välsmakande måltid på vägen. Vi erbjuder en buffé bestående av olika rätter från det asiatiska, italienska och svenska köket tillsammans med en stor sallad, för att du ska kunna välja precis vad du är sugen på.Vi är stolta över att servera mat av högsta kvalitet till våra kunder, oavsett om du besöker oss för lunch, hamburgare eller middag. Vår meny är skapad för att tillgodose alla smaker och vi har något för alla, oavsett om du föredrar klassiska rätter eller vill prova på något nytt."
Address: brahegatan 13 , Mjölby 595 35, E, SE
City: Mjölby
Zip Code: 595 35


Opening Hours

Monday: 11:00-22:00
Tuesday: 11:00-22:00
Wednesday: 11:00-22:00
Thursday: 11:00-22:00
Friday: 11:00-22:00
Saturday: 11:00-22:00
Sunday: 11:00-22:00


related searches: Eataliano Mjölby öppettider, Eataliano mjölby age, Eataliano Mjölby meny, Restaurang Mjölby buffé, Eataliano meny, Dagens lunch Mjölby, Mjölby mat E4, Viringe Mjölby mat
Reviews
Väldigt varierad buffé. Sushi, pizza, pannkakor, kalops och wok. Finns något för alla till ett bra pris! Rekommenderas framför närliggande snabbmatsrestaurangerMat: 5/5
Bästa asiatiska maten jag har ätit utanför Asien själv. Rent, snyggt och prydligt ställe med väldigt serviceinriktad personal. Oerhört trevlig ägare som välkomnar en in. Lite högre pris än många andra buffeér men det återspeglar sig i den höga kvaliteten dem har på maten, helt klart värt varenda krona. Kommer definitivt återvända! /
Snälla undvik detta ställe!!!!!! Jag äter ute varje dag i mitt arbete och detta ställe är en solklar bottennotering. Fruktansvärt dåligt ställe där chefen står i kostym bakom kassapersonal och tittar på. Pratade med chefen och han var helt ointresserad av vad jag sa. Vederbörande måste vara hemsk som just chef på stället Sämre buffé har jag aldrig varit med om dessutom myror på borden inne i restaurangen. Tyvärr måste man välja EN stjärna, stället är värt NOLL stjärnor. Toaletten saknade tvål och var så otroligt smutsig så jag valde gå in på en annan restaurang och låna deras rena o trevliga toalett. Jag påtalade givetvis detta ovan men de tyckte att det absolut inte var nått problem. Valet är lätt, välj valfritt annat matställe, ALLA andra ställen är 100 gånger bättre!!!
Jag måste tyvärr konstatera att mitt besök på den här restaurangen var en total besvikelse. Maten som serverades var utan tvekan den sämsta jag någonsin ätit. Från första tuggan till sista bet, var varje måltid en plåga för smaklökarna. Särskilt när det kom till deras sushi blev jag djupt besviken. Det var långt ifrån det goda och färska jag förväntade mig. Smaken var platt och saknade helt den karakteristiska sötman och umami som sushi brukar ha. Riset var överkokt och kladdigt, och fiskens kvalitet lämnade mycket att önska. Jag kan med säkerhet säga att det var den minst aptitliga sushi jag någonsin smakat. Det var inte bara smaken som var en besvikelse, utan även presentationen av maten. Rätterna serverades på ett slarvigt sätt, utan någon som helst omsorg för estetik eller tilltalande upplägg. Det gjorde det svårt att känna någon form av aptit inför det som låg på tallriken. Servicen var också undermålig. Personalen verkade ointresserade av att ge en bra upplevelse och var otillmötesgående. Inget försök gjordes för att lösa eventuella problem eller tillfredsställa kundernas önskemål. Jag kan med all ärlighet säga att jag inte rekommenderar denna restaurang till någon. Om du söker en trevlig matupplevelse och äkta smaker, bör du definitivt leta någon annanstans. Det här stället misslyckades på alla fronter och det finns mycket bättre alternativ att välja bland.
Alltså jag kunde inte tro alla dåliga recensioner och tänkte - vi testar och bildar oss en egen uppfattning! Men det var sämre än sämst. Maten var inte god och hade sannolikt varit varmhållen läääänge och stället var skitigt. Det kom dessutom gröngult vatten ur kranen på toaletten. För hutlösa 179 kr/vuxen. Gör inte om mitt misstag!
Alltså jag kunde inte tro alla dåliga recensioner och tänkte - vi testar och bildar oss en egen uppfattning! Men det var sämre än sämst. Maten var inte god och hade sannolikt varit varmhållen läääänge och stället var skitigt. Det kom dessutom gröngult vatten ur kranen på toaletten. För hutlösa 179 kr/vuxen. Gör inte om mitt misstag!
Ger en två pga kunde inte äta när hela menyn vara ko, kyckling och fisk. Medveten om att de kunde "fixat något" om jag frågat. Men vi vet alla hur det går. Sämre för samma pris och man får subventionera köttätare. 2023 hörni!
Sämsta maten på länge! Barnen vägrar äta något de provar från buffén. Jag beställer 10 bitars sushi och får plocka 10 bitar från buffén. Riset är hårt som sten. Inte ens pizzaslicen äts upp. Alla tappar aptiten och ingen äter upp.
Trevlig personal, god mat! Mycket mat för pengar och perfekt ställe att stanna på för en trevlig men annorlunda smakupplevelse!
Värsta sunkstället. UNDVIK! Nätt och jämnt ätbar mat. Luktade kiss och mögel utanför toaletterna. Dessutom: En ur personalen brukar sitta och röka på uteserveringen. J-vla nöt.Mat: 1/5
Comment on this business

to add Eataliano map to your website;