facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Eatery Social Taqueria

"We at Eatery Social Taqueria are transferring the people in Malmö to the streets of Mexico, NY and LA. We offer a mix of the food, the drinks and the street culture. Our restaurant is familiar and vivid and will be found at Clarion Hotel Malmö Live, located next to the canal in the city center."
Address: Clarion Hotel & Congress Malmö Live Dag Hammarskjölds Torg 2 , Malmö 211 18, M, SE
Phone: +46 40 20 75 00
City: Malmö
Zip Code: 211 18


Opening Hours

Monday: 17:00-23:00
Tuesday: 17:00-23:00
Wednesday: 17:00-23:00
Thursday: 17:00-23:00
Friday: 17:00-23:00
Saturday: 17:00-23:00


related searches: Eatery social taqueria malmö price, Eatery social taqueria malmö menu, Eatery social taqueria malmö reviews, Eatery social taqueria malmö photos, Eatery social skanstull, Eatery Västra Hamnen, Eatery Lund, Eatery social menu
Similar places near
Monkey Fist tacos Monkey Fist tacos 172 meter Tycker den vegetariska tacon och tortillan med bönmix var tråkig. Samma tugga hela ti...
Barbacoa Barbacoa 495 meter Jag köpte en burrito som smakade väldigt bra, så det är synd att behöva sänka betyget...
Zócalo Zócalo 808 meter Bra plats att äta och dricka. Bra matt. Man kan anpassa som behöver. Vegetariska alt...
Burrito Bar Burrito Bar 1 km Supergott! Många olika val, goda valmöjligheter, e man osäker på något av valen får m...
The Taco Shop The Taco Shop 1 km Detta är en fantastisk resturang! Stämningen är extremt mysig och charmig, men maten ...
Los Arcos Los Arcos 1 km Vilken fullträff så jädra trevligt. Vi gick ditt för att sällskapa lite på kvällen. ...
Scania Bar Scania Bar 2 km + Trevlig och kunnig personal! + Mycket god mat med mycket hetta till överkomligt pri...
Taco Bar Taco Bar 3 km Långsammare service får man leta efter. Väntade över 30 min på vår mat. Kommer inte g...
Reviews
Åt en super fin brunch här! Trevlig lokal med härlig stämning. Personalen var snabb på att plocka upp använda tallrikar. Stort utbud och väldigt trevligt för både ögat och smaklökarna. Livemusiken var pricken över i:et Dock saknade vi salt och peppar på bordet men det är det enda jag kan kommentarer negativt! Jag är en hemsk kund, den som klagar på allt! Men jag är super nöjd. Bjud hit era käraste på en romantisk söndagsbrunch!
Brunch, saknar våfflorna och mycket annat. Har verkligen försämrats jämfört med tidigare
Gick dit med kollegor för en AW och förväntade mig en mexikansk restaurang. På menyn fanns det mest kötträtter eller hamburgare. På ett sällskap på 10 personer så åt 9 hamburgare och en vegetariskt. Ingen åt något mexikanskt, dock fanns det menyer gör två med mexikansk tema. Förväntade mig mer mexikanskt och typ 1 hamburgare på menyn. Lite för modern restaurang, väldigt liten känsla av Mexiko.
Urusel mat till hutlösa priser! Att ha mage att ta 110:- för en lite skål av billigaste tänkbara nachos med salsa som består av lite tomatbitar som smakar kylskåp överströsslat med vissen koriander är inget annat än bedrövligt. 670:- för fajitas med kyckling innehöll knappt någon kyckling, kanske 25 gramför 2 personer är inget annat än kriminellt. Det är för mig en gåta att en hyllad kock som Marcus Samuelsson lånar ut sitt namn till det här skämtet. Inte ens om detta hade serverats på ett gatukök för 100:- hade det varit OK. Personalen var vänlig och det är det enda som motiverar en etta i betyg.
Vi åt en 3-rätters middag här i maj 2020 och servicen var oklanderlig och snarare en 4:a än en 3:a men maten är det allra viktigaste för mig och den kan jag dessvärre inte säga förtjänade mer än en 3:a. Förrätten var kall och bestod mestadels av en avokadoröra som inte riktigt motiverade sin egen existens, ingen hetta eller annan intressant smak, ganska snyggt upplagd tillsammans med bland annat paprika och färsk koriander... Huvudrätten bestod av en liten bit grillad lax samt en näve rotfrukschips som jag gissar kom direkt från påsen. Till laxen som troligen var helt okryddad bortsett från citronskivorna som låg med i folien så fanns det även grillad sparris som förvisso tillförde god smak som behövdes för att liva upp det hela men mina sparrisar var lite väl brända av grillen. Efterrätten var god men inte tillräckligt god för att rädda upp för- och huvudrätten och jag kommer inte riktigt ihåg exakt vad den skulle vara för något så helt minnesvärd var den kanske inte... maräng och blad och stjälkar från växterna som stod på borden innehöll den i alla fall. Tog en cappuccino efter maten som inte heller var något speciellt att skryta om så helt ok på det hela taget men inte mer.
Mycket businessfolk så inte någon familjär känsla direkt. Tog mindre än fem minuter innan vi fick maten. Kan OMÖJLIGT hunnit tillaga den så snabbt. Kändes som en hel del var förberett sen innan. Salsan var ex inte nygjord på långa vägar. God burgare! Alltför få vegetariska alternativ. Vegetariska alternativ: För få!
Man får tydligen inte ens beställa en kola för att sällskapet hade beställt vars 2 mojito. Och att sällskapet skulle kanske börja bli stökiga. Alltså ett antagande. Dom höll samma nivå och lät inte mer än andra. Även vakten som kallades in skrattade och sa att dom här är inte fulla och gick. Dom förstörde vår kväll. Rekommenderar starkt att ni inte går dit. Väldigt ung personal som inte kan ta rätt beslut.
Ny serveringspersonal. Hon glömde ge oss tallrikar... Allt ordnade sig efter en stund. Mat: 4/5
Lokalen är mycket trevligt inredd och akustiken förvånansvärt bra med tanke på storleken och mängden människor. Många detaljer som gör att Mexico-känslan infinner sig. Härlig blandning av tacky och modern inredning som blir en bra blandning. Cocktails 135kr, fina och ok goda, inget extravagant. Personalen var mycket trevliga och hjälpsama. Maten var kostade definitivt mer än den smakade. Guacamolen var verkligen inte någon smakupplevelse, inte heller någon av de tacos vi beställde. Total avsaknad av all form av krydda utom färsk chili. Dvs enbart starkt, inget annat. Trist men ja, lokalen var iallafall mycket trevlig. Blir inga fler matbesök här.
Maten smakar Svensson tacos och inte alls vad man förväntar sig allt är generellt barnkryddat . Drinkarna är bra så finns ett plus .
Comment on this business

to add Eatery Social Taqueria map to your website;