facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for EBBA Dansklubb

EBBA Dansklubb

About

EBBA Dansklubb

Story

EBBA är en dansklubb för alla - från nybörjare till tävlingsdansare. EBBA Dansklubb är såväl en uppskattad socialdansklubb som en väletablerad tävlingsklubb. Vi erbjuder kurser på alla nivåer i Bugg, Foxtrot, Boogie Woogie, West Coast Swing, Lindy hop och Rock'n roll. Vi riktar oss till alla åldrar och har alltså såväl barn- och ungdomsverksamhet som kurser för vuxna.

Address: Kanslivägen 12, 126 39 Tullinge, Stockholms Län, Sweden
City: Tullinge
Zip Code: 126 39



related searches: Ebba dansklubb tullinge age, Ebba dansklubb tullinge videos
Reviews
Stor lokal som fungerar att använda till många olika grejer och inte bara att dansa. Det har varit många kalas där hos barnen och det är en lokal som de verkar gilla att dansa i. Ebbas dansklubb ligger precis bredvid Rikstens frisör och Pizzeria Pandora, vilket gör det snabbt och smidigt att köpa pizzor till kalaset.
Mycke trevligt och många danser att lära sig . Det är jätte kul så har vi en trevlig rolig jätte bra dans lärare .
Det är lite bök att ta sig ut till Ebbas om man åker kommunalt. Pendel från stan 40 och lokalbuss med 13 stopp innan man är framme. Parkeringsmöjligheten är väl kanske inte den bästa vad jag kunnat se. Väl där finns ingången på västra sidan. Öppen unisex omklädning en trappa upp. Danslokalen är stor och luftig. Utmärkt golv. Litet kök med försäljning av fika. Stället kan kännas lite avsides men medlemmarna driver det bra. Rekommenderas.
Bra dansgolv. Bra musik och bra priser på fikat.
Stora fina lokaler. Jättetrevliga engagörer Svårt att hitta lämplig parkering, men beskrivning finns på deras hemsida.
M&M Foxnight, bästa någonsin, helt klart värt att åka 50 mil från Göteborg bara för denna kvällen... Alla är väldigt trevliga, och bra dansare... Personalen är helt underbara
Bra stort dansgolv , underbar personal, fantastiska dansare och bra kurser Synd att det är lite långt dit bara... från Lidingö
Bra lokal & bra ventilation/luft. Inte för kallt och inte för varmt. Bra utrymmen för fika/paus.
Det är stora och fina danslokaler som sköts om av en trevlig förening.
Fantastisk klubblokal för denna dansklubb. Många fina arrangemang anordnas här.
Comment on this business

to add EBBA Dansklubb map to your website;