facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Ebbamåla Bruk

About

Ebbamåla Bruk er et unikt og velbevaret museum fra den industrielle revolution igennem mere end 100 år, med rødder tilbage fra 1850.
Besøg Ebbamåla Bruk og oplev den historiske stemning og de mange spændende arrangementer i løbet af året.



"Säsongen 2022 för allmänheten är nu slut. Kolla hemsidan för mer information.// The 2022 season is now over, check out our webpage for more information//Ebbamåla Bruk är kanske Europas bäst bevarade industrimuseum.Här återfinns intakta verkstäder, en smedja och ett charmigt kafé intill Mörrumsån.Endast öppet norra veckor på sommaren. Se hemsidan för information om öppettider. Vi tar emot bokade grupper hela året."
Address: Hovmansbygdsvägen 610, 29060 Kyrkhult
Phone: +46709701510
City: Kyrkhult
Zip Code: 29060



related searches: Ebbamåla bruk age
Similar places near
Svarta Huset Svarta Huset 7 km Welcome to spend you vacation in Svarta Huset (the black house). Björkefall is situat...
Galaxen Galaxen 9 km Översatt av Google De bästa buskarna i hela Skåne Original The best bushes in all Sk...
Reviews
Varenda gång vi har varit där senaste åren så har det inte funnits något att köpa förutom glass+ div drycker. Så svårt är det väl inte att sälja något ätbart till turisterna? Dessutom stängt lör-söndagar mitt i turistsäsongen
En upplysande rundtur på det gamla bruket! Kul när kulturmiljöer hamnar hos rätt personer som förvaltar det. Intressant, faktafylld och engagerande rundtur! Fikan var god Tidpunkt för besökVardagVäntetidIngen väntetidBokning rekommenderasNej
Jätterolig guidad tur med mycket trevligt att se. Okej fika med god glass. Turguiden är dansk så talar med dansk brytning. Väldigt trevlig och hjälpsam!
Fantastiskt, en helt orörd industriell historia som är fullt fungerande. Engagerad och intressant rundvandring som ger oss historian om grundaren, arbetarna och verksamheten. Caféet får också högt betyg.
Helt enkelt ett måste att besöka detta industrimuseum. Tyvärr är det bara öppet för visning för grupper. Kaféet är stängt tills vidare. Om man ringer innehavaren och han har någon grupp som skall på visning så kan man få hänga på. Det är som att bruket stängde för 50 år sedan och allt kan startas vilket ögonblick som helst.
Spännande industriminne från försvunnen tid. Imponerande samling av utrustning som fortfarande fungerar från brukets epok.
Det var en häftig och historisk plats. Vi fick se en film om den i en slags lada med historisk inredning. Efter det fick vi se en massa gamla maskiner som var över hundra år gamla och fortfarande funkar. Dem hade toa och ett litet café.
Kunnig guide och intressant innehåll av brukets historia!!Tidpunkt för besökVardagVäntetidIngen väntetidBokning rekommenderasJa
Vacker miljö o intressant historia - men allt var otillgängligt.
Sommar Utflykter för stora grupper som vill uppleva hur Sveriges Industri fungerade i början av 1900-talet..
Comment on this business

to add Ebbamåla Bruk map to your website;