facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for ebbas by the sea

"Varmt välkommen till en utomhusrestaurang belägen precis intill Borgholms hamn. Med fokus på lokala och noga utvalda råvaror vill vi garantera dig, som gäst, en fantastisk upplevelse i både smak och service. Vår främsta specialitet är hamburgare, då vi dessutom har två barer med stort dryckesutbud. Vi hälsar er hjärtligt välkomna alla soliga dagar under sommaren, då vi har öppet från juni till augusti. Håll utkik på våra sociala medier för ytterligare information och öppettider! Vi tar tyvärr inga bordsbokningar, utan det är drop-in som gäller. Varmt välkomna "
Address: Hamnvägen 6 , Borgholm 387 31, H, SE
City: Borgholm
Zip Code: 387 31



related searches: Ebbas by the sea meny, Ebbas Borgholm öppettider, Ebbas Café, Café Borgholm, Ebbas Öland
Similar places near
Rällapaviljongen Rällapaviljongen 13 km Mycket trevligt ställe, god mat och Supertrevlig personal. Rekommenderar varmt att be...
Rällapaviljongen Rällapaviljongen 13 km Mycket trevligt ställe, god mat och Supertrevlig personal. Rekommenderar varmt att be...
Reviews
Härligt ställe vid vattnet, god mat samt drinkar, Härliga burgare som smakade bra och var inte torra.Mat: 5/5
Jag och Gerd gjorde en snabbvisit hos ebba. förväntningarna var spikad. jag kliver en med en törstig blick riktad emot de majestätiska taparna. När jag och Gerd fått vår bärs vänder vi oss om och möts av ett djävla liv. De var ett fylleslag helt o duga. påminde om misommar på gåssagården 87 Spiken vaknade med diabetes och 2 adopterade valpar på midsommardagen men tillbaka till Ebbas. folk gick bärsärkagång. folk hade redan nått nieandertalare nivån klockan tio i sex. med detta sagt fattar ni ju själva hur denna recension kommer sluta. EN UNDERBAR DJÄVLA BAR DJÄVEL! jag var imponerad, frugan var vresigare än vanligt. rekommenderar starkt
Maten är kanon och platsen är magisk. Inte så stora portioner tyvärr men väldigt gott. 9/10 gånger är personalen helt härliga och glada och fulla med energi och det smittar av sig. Skulle kunna äta här varje dag.
Bra hamburgare helt enkelt, dessutom i ett fantastiskt läge mitt i hamnen. Meny bestående av ett fåtal hamburgare som kan fås enkla eller dubbla. Mycket vällagat och pommes fritesen är supergoda. Hade dock gärna sett nåt annat än enbart hamburgare på menyn då vi kom dit med en tonåring med ömmande tänder pga nyinsatt tandställning och han hänvisades till andra närliggande ställen.
Fantastisk service och supergod mat! Härligt vid hamnen! Mannen med chippet på axeln Mat: 5/5
Väldigt mysigt att sitta på deras ute servering God mat, bra service och trevlig personal. Rekommenderas varmt.
Fantastisk service, fint läge och god mat. Rimliga priser med ett smidigt upplägg där man beställer och betalar direkt i baren utomhus. En bryggrestaurang med en positiv atmosfär.
Supertrevligt ställe, kanonläge och god mat! Jättegullig och trevlig personal
Burgare och öl vid vattnet! Väldigt mysigt
Jag och kompisgänget spenderade helgen i Borgholm där vi bl.a åt på Verandan och Lilla Hamnkontoret där både servicen och maten överträffade våra förväntningar. Tyvärr når inte Ebbas By The Sea alls upp till konkurrenternas service, bemötande eller mat. Smaklösa hamburgare, servicepersonal som jag antar är sommarjobbsarbetare verkade helt ointresserade av vår vistelse samt höga priser för mediokra råvaror. En stor besvikelse.
Comment on this business

to add ebbas by the sea map to your website;