facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for ebbekids.se

ebbekids.se

About

ebbe - extra beautiful basic equipment

Story

Hjärtat klappar för denim. Jeans med rätt stuk och coola detaljer gör varenda unge glad. Där någonstans började det. Historien om ebbe handlar om att klä barnen i enkla plagg med stil som passar många. ebbe står förresten för ”extra beautiful basic equipment” – men det märker du snart.

Om passionen för de slitstarka jeansen var startskottet så var längtan efter att göra en fin, avskalad baskollektion i mjuk trikå nästa steg. ebbe skapas i Limhamn utanför Malmö och med havet som närmaste granne går tankarna snabbt till det avskalade och skandinaviska uttrycket. Plagg som går att mixa och matcha i oändlighet och som passar både killar och tjejer, liten som stor.

Med tiden växte kollektionerna och det enfärgade ebbe har hälsat både randigt och på senare tid även prickigt och snart blommigt välkommen i familjen.

Grundtanken består dock – nämligen att kunna öppna barnens garderob
och med enkelhet blanda plaggen med varandra vad gäller stil, färg och funktion så att de funkar varje dag.

Kollektionerna sträcker sig från nyfödd upp till tio år och de flesta plagg har den lilla ebbefickan som subtil designdetalj. För oss är ebbe som mjölken och brödet i butiken, basen kan du inte vara utan, den finns där som en trygg och god grund att stå på. Att det sedan finns säsongskollektioner att krydda med gör det hela ännu roligare.



"Onlinebutik ej fysisk butik för barn- baby och vuxenkläder. Kläderna är en sammansmältning av den svenska naturen med kritvita stränder, djupa skogar, kalla hav, blommande ängar och snötäckta fjälltoppar. Vi kryddar med urbana miljöer där det sjuder av liv, lukt och ljud. Vår vision är att alltid producera våra plagg med så lite miljöpåverkan som möjligt. Stilen är klassisk och tidlös. Plaggen tål att bäras, älskas och ärvas. Välkommen till vår onlinebutik!"
Address: Bronsyxegatan 4, 213 75 Malmö
Phone: 040-15 79 79
City: Malmö
Zip Code: 213 75


Similar places near
Babies Time Babies Time 4 km Mer än 40 års erfarenhet våra leverantörer har tillverkat barnvagnar och barnrummet i...
Lappeliten.se Lappeliten.se 5 km Supersöta namnlappar till kläder och saker. Design själv, fri frakt, snabb leverans...
DesignbyA DesignbyA 5 km Chunkyprodukter Handgjorda barnkläder och accessoarer Vetekuddar Handgjorda mössor oc...
BEBA Barnbutik BEBA Barnbutik 5 km Otroligt proffsiga och snabba i sitt bemötande över email när vi blev tvungna att rek...
BEBA Barnbutik BEBA Barnbutik 5 km Fantastiskt service! Ringer alltid upp om det skulle vara något tok med ordern, som d...
Barnvagnar Webbutik Barnvagnar Webbutik 182 km Barnvagnar & Babyartiklar sedan 1997. Jätteutbud av barnvagnar och färgvarianter. ...
Posterkid Posterkid 205 km Snabb leverans och fina bilder
Reviews
Mycket bra kläder. Det hänger helt ihop med min stil. Min son älskar också kläderna och jag ska döpa mitt framtida barn till Ebbe. Mycket bra affär. Jag ger den 10/10
Det här är ett företag som säljer de mest fantastiska barnkläderna! Det är ett miljömedvetet företag med säker stil och kvalitet för barn mode.
ebbe är min favoritbutik. jag går på stan och ser ebbe. jag går in i ebbe och blir extremt fascinerad av alla ebbes kläder. bra jobbat team ebbe!
Tjena Ebbe hur går det med frugan, kan man köpa lite barnkläder till frugan? Älskar era pizzor! //Eric
Comment on this business

to add ebbekids.se map to your website;