facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Ebe Plant

Ebe Plant

About

www.ebeplant.se



"Ebe Plant grundades 1997 och består av olika avdelningar: Gardencenter och blomsterbutik med full sortiment, tjänster som trädgårdsdesign och - anläggning, beskärning, kursverksamhet och även ett blomsterfält med självplock.Under jultiden finns det allt från presentkort, julblommor, äppelmust i sorter och julgranar.Ombud för Interflora och Euroflorist. Vi är din partner för en grönare framtid!"
Address: Skiftesvägen 6, 56331 Gränna
Phone: 0390-10371
City: Gränna
Zip Code: 56331


Opening Hours

Monday: 10:00 - 18:00
Tuesday: 10:00 - 18:00
Wednesday: 10:00 - 18:00
Thursday: 10:00 - 18:00
Friday: 10:00 - 18:00
Saturday: 10:00 - 14:00


related searches: Leif blomqvist plantskola
Similar places near
Ölmstad Storegård Ölmstad Storegård 11 km En bra och smidig.
Reviews
Beställde 5 st Antonovka äpple grundstam. Levererades väl inslaget, lagom fuktighet, snabbt och enkelt.
Var ute efter balkongväxter. Fanns massor att välja på. Planteringsytan har utökats betydligt med ettåriga växter, perenner, buskar och träd, mm. Där kan man gå och botanisera länge och njuta av allt det vackra. Grattis, Ebeplant för lyftet!
Köpte 6 växter ca en månad sen Det var erbjudande 50% på alla gröna växter. Bara 2 lever kvar. De alla andra dog Växterna var inte så jättepigga redan vid köpet men jag trodde inte att de kommer dö så snart. Trodde inte att det var nån fara med de. Troligtvis fanns det någon form av skadedjur!!! Väldigt besviken! Ger en stjärna för snittblommor som min man brukar köpa hos er. De är alltid fräscha och fina Och en stjärna till för en ganska stort sortiment av uteväxter.
Trädgårdsbutik. Skiftesvägen 6, 563 31 Gränna Öppet nu: 10–18 Uppdaterades av företaget för 2 veckor sedan Hälsa och säkerhet: Säkerhetsskärmar vid kassan ebeplant.se Öppna webbplatsen 0390-103 71 2F85+R2 Gränna
Handelsträdgård med väldigt många olika sorters växter och blommor. Lite rörigt för mig som inte är så van vid växter, men det fanns gott om skyltar som talade om vad det var, så det visar nog mer på min okunskap.
Helt okej plantskola.
Stort och fint utbud, trevlig personal och inte speciellt mycket dyrare än storkonkurrenterna, trots att det är ett småföretag. Bara bra att säga om Ebe Plant!
Trevlig butik som bjuder på ett bra utbud av blommor/växter o kunnskap! Jättekul o kunna handla växtligheter i Gränna!
Vi var där och plockade solrosor på deras solrosfält. Smidigt att kunna betala med Swish.
Stort sortiment med bra kvalité. Trevlig och kunnig personal.
Comment on this business

to add Ebe Plant map to your website;