facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Eberhagens gård och trädgård

About

I Juni 2017 köpte vi tidigare Risanäs handelsträdgård. Vår dröm är självhushållning och att kunna sälja ev överskott. En del tokerier kommer säkert med...



"Äggaboden är en gårdsbutik och restaurang som använder råvaror främst från våra lokala odlare och bönder. Våra kockar tillagar alltid maten från grunden.Vår filosofi: "Mat tillagad av noga utvalda råvaror direkt från producent och odlare ger ett gott resultat. Vi vill bidra till biologisk mångfald och Blekinges öppna landskap."Välkommen!"
Address: Östra varevägen 45, 37234 Ronneby
Phone: 0705806702
City: Ronneby
Zip Code: 37234



related searches: Eberhagens gård och trädgård videos
Similar places near
Grön omsorg på Bustorp Grön omsorg på Bustorp 1 km Vardagen med Grön omsorg
Hattatorp  Edestad Hattatorp Edestad 6 km Djurhållning Legokörning Rundbalpressning O Försäljning av enslage
Trolleboda Gård Trolleboda Gård 6 km Gården
Torkö Gård Torkö Gård 10 km
Almgården Kartaby Almgården Kartaby 14 km Liten 1800-tals gård i byn Kartaby, Ronneby, Blekinge
Reviews
När jag är hemma och hälsar på familj i Ronneby så passar jag alltid på att besöka både butik och restaurang. Atmosfären är supermysig, det finns så mycket lokalt och gott att köpa hem + fina dekorationer. Deras mat är helt otrolig! Inte en för stor meny vilket jag föredrar, men de har något som passar de flesta i smaken. Middag här är ett måste när man är hemma på besök, servicen är härlig och väldigt välkomnande. Det märks att Albin med familj älskar vad de gör! : Rekommenderar starkt till alla som är i trakten!
Fantastisk god middag serverades när Diggeat sände live från Äggaboden. 5 av 5 får kocken för en bra tillagad rätt. Trevlig miljö att åka till med Gårdsbutik och resturang.
Supermysigt ställe med brasa som man kunde sitta framför och varma sig lite. Trevlig personal med som alltid var redo och hjälpa till.
Jäklar vilken lammkebab. En riktig höjdare. Trevligt fika också med goda kakor, men inte jättestort utbud. Och en riktigt fin gårdsbutik.
Överskattat och prisad räksmörgås på torrt bröd. Trevlig personal, men långa köer under sommaren.
Kul att ha sett det, men jag tycker att det är lite överreklammerat och väldigt dyrt.
Mysig plats ,tyvärr var bara affären öppen. Saknar att kunna fika eller äta en bit mat även i Augusti
Matsal. Trevlig miljö. God mat. Kaffe och vatten ingår. Har aktiviteter som pizza kväll m.m. Butik. Trevlig med en hel del lokala produkter och det där lite speciella. Har god kavring o bra ägg..
Trevlig miljö. God mat men portionerna är lite i minsta laget. Lerpottasillen stoltserade med en ynka sillarump. Trevlig personal och utmärkt service.
Kanon mat. Fina lokaler och bra bemötande. Kan rekomendera biffen, jordärtiskok soppan och den rostade pumpa och vinet från Tjurkö.
Comment on this business

to add Eberhagens gård och trädgård map to your website;