facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for ECOKRAFT AB

ECOKRAFT AB

About

EcoKraft erbjuder solceller för din egen elproduktion sedan 2008. Vi projekterar och installerar kompletta solcellssystem för villa, lantbruk och företag.

Story

EcoKraft erbjuder solceller för din egen elproduktion sedan 2008. Vi projekterar och installerar kompletta solcellssystem för villa, lantbruk och företag och jobbar endast med tyska, marknadsledande komponenter av högsta kvalitet. Genom åren har vi samlat på oss massor av referenser och har monteringsfilmer från flera installationer.

Vi jobbar för att på ett smidigt, enkelt och professionellt sätt hjälpa privatpersoner och företag att producera sin egen el och erbjuder därför allt från planering och projektering till installation och driftsättning. Vårt stora kunnande, noggrannhet och fokus på kunden har lett till att allt fler väljer EcoKraft. Kvalitet och kundnöjdhet är våra ledord som genomsyrar hela verksamheten.



"ECOKRAFT erbjuder solceller för egen elproduktion sedan 2008. Vi projekterar och installerar kompletta solcellssystem, batterilagringslösningar och laddinfrastruktur för villa, lantbruk och företag och jobbar endast med tyska, marknadsledande komponenter av högsta kvalitet. Genom åren har vi samlat på oss massor av referenser och vi strävar alltid efter att leverera en helhetsupplevelse med kunden i fokus.Vi jobbar för att på ett enkelt och professionellt sätt hjälpa privatpersoner och företag att producera sin egen el och erbjuder därför allt från planering och projektering till installation och driftsättning. Kvalitet och kundnöjdhet är våra ledord som genomsyrar hela verksamheten.ECOKRAFT - Sveriges tryggaste solcellsleverantör."
Address: Kungsgatan 65, 63221 Eskilstuna
Phone: 460165519920
City: Eskilstuna
Zip Code: 63221


Opening Hours

Monday: 08:00 - 17:00
Tuesday: 08:00 - 17:00
Wednesday: 08:00 - 17:00
Thursday: 08:00 - 17:00
Friday: 08:00 - 17:00


related searches: ecokraft växjö, solceller villa lönsamt, solceller bäst i test, solceller villa 230v, solceller paketpris, solceller villa bidrag, solceller villa batteri, solcellspaket
Reviews
Jag kan börja med att säga att jag nöjd med installationen. Trevliga fackmän som kom och var tydlig i kommunikationen. 5/5 för dessa proffsiga killar! Däremot blev det fel vid betalningen. Säljaren hade vid anbudet gett oss ett pris på 160tkr dec 2022 avdrag för grön teknik låg på 15%. När slutfakturan kom var den på 160tkr trots att avdrag för grön teknik hade höjts till 20%. Då visade sig att säljaren redan hade räknat med 20% från början trots att det står 15% i anbudet. Blev otrolig dålig bemött av ekonomiavdelningen och har hittills inte fått ett ursäkt/lösning på detta. Dålig eftersmak i munnen på det hela. Tråkigt eftersom allt annat var jag mycket nöjd med.
Säljare, Montör, elektriker och produkter har fungerat väldigt bra. Leveranstid, samt delvis informationsflödet mindre bra. Pandemi, halvledarbrist har gjort sitt i processen. Förväntade mig dock en bättre uppdatering undervägs. Tog nästan 2 år från offert till anläggningen var uppe och körde. Ett år och tre månader från order. Trevlig och hjälpsam personal, fin installation samt installatörer som agerade professionellt ex ang solcellernas "alternativa placeringar" med tanke på takets konstruktion.
Bra job. Bra pris. Kom i tid. Allt som jag önskat. Korrigerade en tidigare leverans utan kostnader. Trevligt folk från säljare till duktiga installatörer och projektansvariga! Tack alla på EcoKraft, vi syns nog igen.....
Bra och tydlig offert. Med tanke på att världsläget och att många beställde samtidigt så är jag nöjd även om det tog tid innan leveranser kom men när de kom så tog det inte så lång tid innan installationen slutfördes.
Ecokraft för sina kunder bakom ljuset. Trots att jag beställt en helhetslösning informerade inte ecokraft om att ” linan” till min fastighet är för ”klen”. Här står jag nu, 5 månader senare o 800’ fattigare med en solcellsanläggning som inte är i bruk. Nu väntar en rättsprocess
Ska ha lika mkt betalt för en 20000kr billigare växelriktare. Allternativ att vänta på sma som kunde ta flera månader + att dom skulle fakturera för jobbet då innan det va färdigt. Tacka vet ja Alstra
Är riktigt nöjd med allt. Super kul att ni har hjälpt oss. Mycket trevlig personal från dag ett. Nu är också på kopplade. Stort tack till er alla.
Otroligt dåligt! 10 månader efter beställning och 3 månader efter att allt ”var grönt” och allt finns hemma för leverans så har de bara lyckats få upp hälften av installationen. Ingen som helst information från företaget, man måste själv efterfråga hela tiden varför inget händer.
Mycket noggranna, både vad gäller projektering, utförande och tidsramar. Kunniga och seriösa och när man får detta serverat med en bra produkt samtidigt som ett verkligt trevligt och engagerat bemötande så kan man ju inte mer än vara tacksam att valet föll på Ecokraft. Vi kan varmt rekommendera Ecokraft och vi kommer att anlita dem igen. Mvh Tila Mehdiyar
Ecokraft var proffsiga från första kontakten med dem. Tydliga offerter, var lätta att få tag på under tiden man hade frågor om offerten. Vid order sedan gick allt smidigt, leveransen kom enligt utsatt tid likaså alla montörer. Ecokrafts offert var inte den billigaste, men jag valde dem ändå på grund av den service jag upplevde innan köp att de gav och det har jag verkligen inte ångrat. Även efter köpet får man lätt kontakt med dem och det är oerhört värdefullt när man gör en så pass stor investering. jag har nu haft min anläggning i 2 år och den prognos på avkastning Ecokraft lämnade har stämt till nästan 100%, det är helt fantastiskt! Jag kan verkligen rekommendera att använda Ecokraft, köp kvalité, köp av ett bolag som har kundnöjdhet som största fokus, du kommer inte att ångra dig!
Comment on this business

to add ECOKRAFT AB map to your website;