facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for EcoTreat

About

Ecotreat erbjuder ansiktsbehandlingar samt försäljning av ekologiskt cert. hudvårdsprodukter. Märken: Marina Miracle, Nvey Eco, YAG Sweden, Viridi Eco.

Story

Ansiktsbehandlingarna på EcoTreat ska kännas som en helhetsupplevelse. I en rofylld miljö utförs behandlingar som ska verka stärkande, stödjande och uppbyggande för såväl huden som det inre välbefinnandet.

Hos Ecotreat ska Du som kund kunna njuta av välgörande ansiktsbehandlingar och samtidigt känna dig trygg med att samtliga produkter är certifierat ekologiska och därmed kvalitetssäkrade som hud- miljö- och hälsovänliga. De produkter som används i behandlingarna är noga utvalda och samtliga finns även till försäljning.

Genom den konsultation och rådgivning som ingår i behandlingen får Du som kund hos EcoTreat också ta del av de kunskaper och erfarenheter som jag, som utbildad Ekologisk Hudterapeut, har.

Varmt välkommen//Sofia Snabb, dipl ekologisk Hudterapeut

ÖPPETTIDER: enligt överenskommelse

Address: Abrahambäckgatan 9, 82631 Söderhamn
Phone: 0703644435
moc.ailet@taertoce
City: Söderhamn
Zip Code: 82631


Similar places near
StudioU StudioU 0 meter Frisör Lashlift Färg och form av fransar/bryn Makeup-artist
Beauty By Edessa Beauty By Edessa 953 meter Hos BeautyByEdessa kan du göra fransförlängning, brud/balsminkning, manikyr/pediky, h...
Agnetas Frisöråkeri Agnetas Frisöråkeri 2 km Frisör med uppsökande verksamhet. Klippning, läggning, permanent, slingor, färgning,...
Roselane of Sweden Roselane of Sweden 3 km Beauty and fashion accessories.
Comment on this business

to add EcoTreat map to your website;