facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Edblad i Gåsvik

About

Välkommen till Edblad i Gåsvik - Butik &Trädgårdscafé! Ett unikt utflyktsmål för hela familjen med shopping, café och lekplats.

Story

Välkommen till Edblad i Gåsvik - Butik & Trädgårdscafé!
Här hittar du våra senaste nyheter såväl som en outlet med kläder, smycken och inredning, både från Edblad och externa varumärken.
I trädgårdscaféet kan du njuta av vällagad lunch eller ta en fika med hembakt i växthuset.
För barnen finns lekstugor både inomhus och utomhus och sandlåda, gungor och en äventyrlig lekbana.

Ett utflyktsmål för hela familjen - året om! Välkommen.



"Välkommen till Edblad i Gåsvik!Här hittar du vår stora butik med kläder, smycken och inredning, både nyheter och outlet. För barnen finns lekstuga med pysselhörna inomhus och utomhus finns både sandlåda, gungor och en äventyrlig lekbana.Ett utflyktsmål för hela familjen - året om! Välkommen!"
Address: Stora bagghusvägen 233, 76493 Väddö, Stockholms Län, Sweden
Phone: 0176208752
City: Väddö
Zip Code: 76493



related searches: Edblad eu, Edblad halsband, Edblad smycken, Edblad Singö, Edblad Gåsvik dagens lunch, Edblad örhängen, Edblad affär, Edblad Armband
Similar places near
Za'atar Café & Restaurang Za'atar Café & Restaurang 4 km Libanesisk Restaurang, Meze Bar, Café
Kröns Kök Kröns Kök 5 km Så bra finns mycket här att välja på
Reviews
Mycket trevligt ställe! Genomtänkt med rimliga priser på mat och gott utrymme för barn att få ut sin energi. Finns en större motion/klätterbana för barn
Intressant ute på landet, prisvärt! Och restaurang med fik
Inte mycket att se och det som är billigt är mest små smycken. Nu är jag nog lite partisk oxå i frågan eftersom jag är man och för oss fanns det i princip inget alls att shoppa.
Riktigt mysigt ställe med trevliga butiker och stor fräsch restaurang och lekpark. Hundar var välkomna och det är definitivt värt ett stopp eller till och med en omväg. Kommer definitivt tillbaka när vi är i området. Tyvärr var matalternativen för vegetarianer väldigt begränsat och det som fanns gick det ej att ta bort löken på så vi fick äta pannkakor.
Stor parkering stor kafeteria lätt hitta dit finns leksaker för barn utomhus
Trevligt utflyktsställe där du kan både äta god lunch, fika och fynda smycken m.m. Kul lekplats för barnen invid matborden på baksidan. Går även att sitta inomhus, vid dåligt väder. Finns även boulebana och lite annat. Helt enkelt en bra plats för hela familjen, paret, tjejgänget eller om du åker dit själv.
Fint o bra shopping! Nästa gång käkar vi här. Superhärlig uteservering med stor lekplats för barn med gungor, rutschkanor mm
Jag älskar Edblads smycken och deras policy. Trevlig miljö och personal. God lunch! Fyndade ringar och present
Sambon ska alltid envisas med att stanna här. Personligen så skulle jag helst åka förbi. Trevlig lekplats för barnen i alla fall..
Mycket god mat, fin lekpark och härlig miljö.
Comment on this business

to add Edblad i Gåsvik map to your website;