facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Edsvik 1

About

Lovely rooms with sea view, close to the old fishing village, Grebbestad. The house has been redecorated during the winter months.

Address: Sodra Edsvik 1, 45061 Grebbestad
Phone: +46 0730740731
City: Grebbestad
Zip Code: 45061



related searches: EDSVIK reparieren, Durchflussbegrenzer IKEA, IKEA alsvik Ersatzteile
Reviews
Fin välskött camping med ett snyggt servicehus centralt placerat bland tält och husbilar.Rum: 4/5
Fint belägen kamping vid en småbåtshamn med strand. Fräscha serviceutrymmen. Bra lekpark.Tjänst: 4/5
De skulle behöva göra lekplatsen mer barnvänlig..Rum: 3/5
+ Mysig plats på fint läge i vik. Lagom avstånd till centrum och en vägbeskrivning fanns på plats som gjorde att man med cykel slapp åka på stora vägarna.. Badplats med rullstolsramp. Fullt utbud av First Camps barnaktiviteter och show mm. - Just i år 2022 ingen matservering mer än panini och wraps, godis, glass och läsk, vilket tar ner betyget rejält. Receptionen och butiken stänger 20.00. +Uppdatering, de har nu även en del pizzor att välja bland i Bistron Det märks att de jobbar med att få till en bra camping i First-anda.
Fem plus för läget precis vid havet, men betyget dras ned pga oengagerad personal, ingen restaurang och pågående !! byggen mitt i allt, mitt i säsongen. Betyget dras också ned för att "stationen" för fiskrensning samt den rök som funnits inte fungerade /fanns längre. Fastän det står kvar så på hemsidan. Kanske inte viktigt för många campare, men för oss som åker nästan 50 mil från östkusten för att fiska, spelar det roll. Men vi är återkommande gäster för den otroligt fina atmosfären och det bra fisket, och lär komma igen.
Vi börjar med det positiva. Kanonfint läge, fräscha servicehus. Helt ok lekplats. Sen fanns det en del i övrigt att önska. Det var väldigt långt till servicehuset. Stället hade mått bra av ett servicehus till där receptionen låg. Kan inte vara alltför svårt att bygga ut. När vi kom dit hade inte bokat eftersom vi såg att det fanns massor med platser lediga online så fanns det bara en enda plats att välja på, trots att åtminstone halva campingen var oanvänd. Väldigt många ovårdade platser. Trångt. Restaurangen stängd. Receptionen öppnade kl 9 vi hade gärna köpt lite färska frallor tidigare. Dålig täckning på mobil, då hade vi ändå telenor som enligt övriga recensioner ska vara det bästa. Inget Wifi. Man fick verkligen känslan av att det inte fanns en ägare som bryr sig om platsen.
Personalen var jättebra och hälsade alltid glatt! Första gången för oss på Edsvik, trodde att campingen skulle vara jättebra med tanke på skyhögt pris. Förstår nu att priserna är höga pga. alla norrmän som kommer till campingen. Känslan på stället domineras av äldre säsongsgäster som varit där i många år. Det ger en lite mossig känsla. Vägarna inne på campingen är inte asfalterade vilket hindrar kickbike framfart och ger grus i foppatofflor.. Fotbollsplanen har ett underbart läge och var mycket uppskattad. Brist på barn/hög medelålder gjorde sig dock påminnt där vissa kvällar.
Kortfattat: Ta en annan camping. Har blivit en medelmåttig camping, saknar restaurang/bar, inga bommar för att komma in på området, samt stökiga kvällar. Kan vara den mest oengagerande personal vi varit med om på en camping. Tidigare har vakter rört sig på området, vilket idag saknas. Stället ser ut som en soptipp på vissa ställen. Toaletterna är i alla fall "ok" och det ligger vid havet med en strand som gör jobbet. Vilket dock inte duger för en camping som denna. Har dessutom hört att när man lämnar en "negativ" recension gällande campingen så kan platschefen komma och knacka på för att be dig att ta bort din recension. Så spara dina pengar och stanna hemma eller någon annanstans. Har tyrärr blivit en ledsam camping!
Positivt var att det finns desinfektionsmedel på varje toalett till toasitsen och servicehuset i sig var fint och fräscht. Fin badplats och barnen älskade att det fanns hopptorn. Mindre positivt var att det är som en byggarbetsplats på sina håll, restaurangen var stängd trots att det stod att den skulle vara öppen, våra kort till servicehuset funkade inte trots att vi var inne för att aktivera dem tre gånger… Det finns inte heller någon minigolfbana trots att även det stod. Kan nog bli fint när det är klart men just nu finns det en hel del att jobba på.
Stort åtlöje v28 under brinnande industrisemester. Väcks av grävskopor klockan 08:00 varje morgon. Problem med el på husvagnsplatsen vilket visade sig vara elstolpen. Och av att döma med antalet tomma platser på campingen då verkar flertalet ha problem med både vatten och el. Gick ner i min tro att kunna ta en storstark på restaurangen och döm av min förvåning när jag skulle beställa med kortet i högsta hugg. Ingen serveringen av öl trots kanon läge. Sista gången man bokar med firstcamp. Med vänlig hälsning, Markus byggnationsplats c 122.
Comment on this business

to add Edsvik 1 map to your website;