facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for EgenSajt Webbhotell

EgenSajt Webbhotell

About

EgenSajt webbhotell erbjuder bästa möjliga hosting till marknadens bästa pris! Med kundanpassade lösningar för olika typer av webbplatser vill vi vara det enkla webbhotellet som hjälper stora som små kunder att hitta deras plats på internet.

Story

Sedan 1997 har vi på EgenSajt utvecklat en av marknadens bästa webbhotellsplattformar inom serverdrift och programvara med hög driftssäkerhet. Med kundanpassade lösningar för olika typer av webbplatser vill vi vara det enkla webbhotellet som hjälper stora som små kunder att hitta deras plats på internet. Du kan läsa om vad som är unikt med EgenSajt under varför välja oss. Besök också gärna några av våra referenskunder.

Två av våra populäraste tjänster är att registrera egen domän med 5 fria e-post adresser och webbhotell med egen hemsida från 39 kr i månaden.

EgenSajt webbhotell drivs av företaget EgenSajt Sverige AB med kontor i Gulinshuset, Sisjön, nära Göteborg. Vi har serverhallar i Linköping och Sisjön.



"Sedan 2007 har vi på EgenSajt utvecklat en av marknadens bästa webbhotellsplattformar inom serverdrift och programvara med hög driftssäkerhet. Med kundanpassade lösningar för olika typer av webbplatser vill vi vara det enkla webbhotellet som hjälper stora som små kunder att hitta deras plats på internet. Våra kunder är allt från små kunder med personliga webbplatser till större kunder och företag inom media och e-handel till politiska partier. EgenSajt webbhotell drivs av företaget EgenSajt Hosting AB med kontor i Hisings Backa nära Göteborg"
Address:
Phone: +46317877050
City: Gothenburg


Opening Hours

Monday: 09:00 - 18:00
Tuesday: 09:00 - 18:00
Wednesday: 09:00 - 18:00
Thursday: 09:00 - 18:00
Friday: 09:00 - 18:00


related searches: EgenSajt flytta domän, EgenSajt wix, Misshosting, Weblovers
Similar places near
Wifi academic Wifi academic 7 km Var en del av den digitala ekonomin, den digitala revolutionen, ta dina egenskaper, f...
Reviews
Fantastisk service, bra utbud och svarar i tfn när man undrar över något. Kort och gott. "- Ett av det bästa webbhotellen som finns där ute".
Allt jag kan önska. Suverän och tillgänglig support. Kan välja tillval enligt det jag behöver. Trycker ej på med massa marknadsföring. Lätt förståeligt och funktionellt gränssnitt. Kört med dom ett par år och de sviker aldrig.
Bra bemötande, hjälpsamhet och ni svarar snabbt och är tålmodiga och försöker verkligen hjälpa till. Perfekt!!
Rekommenderas varmt. Snabb och bra service, prisvärt!
Efter mycket strul i början kompenserade EgenSajt mig för skadan skedd och verkar ha ryckt upp sig och blivit ett stabilt webbhotell.
Haft domän och webbhotell i tre år. Lite krångel gällande villkor och hur man styr sitt konto men prisvärt. Ödmjuk support som bryr sig.
Comment on this business

to add EgenSajt Webbhotell map to your website;