facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Eget Hem

Eget Hem

About

Eget Hem är en fristående mäklarbyrå som grundades 1993 med målsättningen att erbjuda en högkvalitativ mäklartjänst till ett rimligt mäklararvode.

Story

"Med en kvalitet långt utöver det förväntade och en outtröttlig strävan efter att ge sina kunder bästa möjliga resultat genom omfattande lokalkännedom, hög servicenivå och stort engagemang vill Eget Hem vara det självklara mäklarvalet i Tyresö och Haninge - fastighetsmäklaren dina vänner rekommenderar."

Eget Hem är en fristående mäklarbyrå som grundades 1993 av mäklarna Kenneth Cabréus och Christer Blomberg, med målsättningen att erbjuda en högkvalitativ mäklartjänst till ett lägre mäklararvode. Företaget har i dag 2 kontor i och en stark lokal förankring till sina verksamhetsområden Tyresö och Haninge.

Eget Hem ägs och drivs av de verksamma delägarna och har totalt 7 anställda. Företaget vill vara kreativt och snabbfotat med mycket entreprenörsanda. Man strävar hela tiden efter att bli ännu bättre, att snabbt anpassa sig och komma med nya kreativa förändringar.

Företaget har etablerade samarbeten med flera lokala företag i Tyresö och Haninge. Bland annat erbjuder Eget Hem, genom Handelsbanken, bolån med mycket förmånliga villkor.

Address: Vendelsövägen 12, 135 51 Tyresö
Phone: 08-798 34 00
City: Tyresö
Zip Code: 135 51


Opening Hours

Monday: 09:00 - 17:00
Tuesday: 09:00 - 17:00
Wednesday: 09:00 - 17:00
Thursday: 09:00 - 17:00
Friday: 09:00 - 17:00


related searches: Björnmossegången 126, Till salu Musserongången, Musserongången 63, Gudöterrassen till salu, Atriumhus till salu, Atriumhus till salu Stockholm, Spekulantregister, Krusboda
Similar places near
Locus Advice Locus Advice 2 km Uthyrning och förmedling av kommersiella fastigheter i Sthlm och Mälardalen.
Svensk Fastighetsförmedling Tyresö Svensk Fastighetsförmedling Tyresö 2 km Mycket bra service och trevliga mäklare! Rekommenderar!
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Länsförsäkringar Fastighetsförmedling 3 km Mina erfarenheter av Länsförsäkringar är att ha lagat lunch vid ett av deras riktigt ...
SkandiaMäklarna Tyresö/Älta SkandiaMäklarna Tyresö/Älta 3 km Duktiga mäklare, bör anlitas mera
Reviews
Bra mäklare, trevliga och hjälpsamma.
Stans bästa mäklare!!!
Comment on this business

to add Eget Hem map to your website;