facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Egon Mall of Scandinavia

Egon Mall of Scandinavia

About

En varm atmosfär, vänlig service och god mat – det är vårt recept på din trivsel.

Story

Nu kommer den Norska restaurangkedjan Egon till Sverige.
Egon har gjort stor succè i Norge och har idag 37 Egon restauranger och flera miljoner gäster årligen.
Egon Mall Of Scandinavia blir den första Egon restaurangen i Sverige och öppnar sina dörrar i Skandinaviens största köpcentrum, Mall of Scandinavia den 12 november 2015 .



"Egon är en restaurang där alla ska känna sig hemma. Vi har en bred meny där du hittar pasta, hamburgare, pizza, kött, vegetarian, fisk, sallader, lunchrätter, smörgåsar, barnmat och goda efterrätter. Vi har också mycket goda drycker. Egon är anpassad för goda upplevelser med sin varma atmosfär och trevliga service. Många av våra gäster älskar att titta på de historiska bilderna från det lokala området. Egon levererar också Take Away, eller Take Home som vi kallar det på Egon. Välkommen!"
Address: Råsta Strandväg 19A, 16979 Solna
Phone: +46 8-519 861 80
City: Solna
Zip Code: 16979


Opening Hours

Monday: 10:00 - 23:00
Tuesday: 10:00 - 23:00
Wednesday: 10:00 - 23:00
Thursday: 10:00 - 23:00
Friday: 10:00 - 23:00
Saturday: 10:00 - 23:00
Sunday: 10:00 - 23:00


related searches: egon sollentuna, egon restaurang uppsala, egon uppsala, egon sollentuna centrum
Similar places near
Egon Egon 184 meter Världens sämsta restaurang. Vi beställde precis via uber eats, vi kommer aldrig bestä...
Reviews
Gick till egon för äta gratis lunch som jag fick födelsedag kupong av MOS. Har beställt macka med grillat kycklingbröst, väntetid var ok och bra service. Maten smakade mycket bra och väldigt gött! Mysigt lokalen & trevliga personal.
Samma priser men lite självservice. Gör man saker själv som annars ingår borde det visa sig i lite bättre pris eller något annat. Annars mysiga lokaler som gör att man kommer bort från stimmet i gallerian för den som vill det.Mat: 3/5
Atmosfären och miljön är underbar, gillade verkligen många detaljer Maten var perfekt, köttet riktigt gott Servicen nästan perfektMat: 5/5
Trevlig personal, ingen bordsservering. Maten god men dyr. En ”party-bricka för flera personer” som knappt räcker för en person som kostar 240. Mysigt ställe. Stort och har egna toaletter.
Okej mat smakmässigt, men väldigt lite och något torrt kött för den summan man betalar. Resten var mer eller mindre bara morot och ris. Någon liten bit champion var där också. 54:- för en stor läsk är också rätt extremt kan jag tycka.Mat: 2/5
Besöktes en sommardag i juli 2022. Hela familjen nöjda med sin mat, mer än nöjda faktiskt. Jag lite skeptisk till hur bra det kan vara med så mycket olika saker på menyn. Det vi åt, chevre sallad, Bao buns, Fajitas, Sweet and sour chicken, California fried chicken. Allt var bra! Kycklingen i burgaren var frasig bra pommes. Fajitas var smakrika 4 bröd som kom in varma. Bao buns som var luftiga och frasig kyckling. Chevre sallad med härlig sallad och välsmakande ost. Ena dottern fyllde år och blev bjuden på chokladfondant. Allt gick snabbt. Gillar konceptet att beställa och betala sen får maten. Beställning görs framme vid bardisken, ta med bordsnummer. Mat serveras till bord. Dricka kommer i stora glas som skulle göra en amerikan nöjd Vi återkommer och då ska jag testa pizza buffen, pepperoni varianten såg fin ut
Mysig atmosfär, trevlig personal. Ganska smaklös mat, inget speciellt och lite överpriser för maten man fick enligt mig.
Man märker att det är bra mat här , dom lägger ner sig och det finns inget att klaga på !jag ger detta stället toppwnbetyg !maten , gästvänliga, hög standard, prisvärt :
God mat, lite ljud från gallerian spiller in, mysig belysningMat: 5/5
Bra läge och ser trevligt ut om än med en ganska brokig inredning men med många roliga detaljer. Maten är ok, har provat både Pad thai och halloumiburgare, där den senare var det klart bästa alternativet. Det som drar ner betyget är de höga priserna, personal som helt missat att de ska uppträda trevligt och ge kunderna service och att det tar väldigt lång tid att få maten. Att vänta 30 minuter på en vardagslunch är på tok för länge.
Comment on this business

to add Egon Mall of Scandinavia map to your website;