facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Einarsson Bil AB

Einarsson Bil AB

About

Vi driver två fullserviceanläggningar som representant för Kia och Peugeot i Älmhult och Hässleholm.

Story

Vi erbjuder ett personligt och avslappnat bemötande!
Välkommen till en bra bilaffär du med!

Address: Södra Ringvägen 1, 343 31 Älmhult
Phone: 047617070
City: Älmhult
Zip Code: 343 31



related searches:
Similar places near
Kronobergs Bilaffär Älmhult Kronobergs Bilaffär Älmhult 86 meter Väl bemötande, grym service o smidig affär! Säljaren Andreas rekommenderas varmt.
Reviews
Tyvärr kan jag inte rekommendera denna firma då det känns oseriöst. Var i kontakt med säljare om en bil vid flera tillfällen. Jag kontaktade säljaren och meddelade att jag är intresserad av bilen. Han meddelade då att det uppkommit en plåtskada hos dom som deras personal skulle lösa innan leverans. Då jag bor i Göteborg så meddelade jag att jag kommer ner för att hämta den men att den då behöver vara klar. När jag ringer nu efter helgenhar även smsar med säljaren utan svar så säger dom att bilen precis är såld. Oerhört dålig stil.
Ett besök på Einarssons i Älmhult är alltid väl värt det. Fick den hjälp jag behövde med min bil och blev mycket väl mottagen. Tack, snälla!
Trevligt ställe
Jag hittade vad jag sökte. Emil är en trevlig försäljare. Jag fick ett bra pris på mitt inbyte
Trevlig personal bra bemötande
Mycket bra och trevlig personal. Har blivit några bilar från dom. Har bara positiva saker att säga om Einarssons bil. Mvh Tony
Trevlig personal, bra service. Oljan läckte lite, var inga problem att få det fixat. Gick på garantin. Fick tid snabbt. Positiv köpupplevelse. Rekommenderas varmt.
Väldigt bra!
Super trevlig säljare
Personalen o säljare är hjälpsamma med ett kundmotagande som verkligen är tillmötesgående. Vi tackar för en god affär givetvis
Comment on this business

to add Einarsson Bil AB map to your website;