facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Ekc Sverige AB

Ekc Sverige AB

Story


EKC Sverige grundades 1996 och har i sin nuvarande form funnits i Sverige sedan 1999. Sedan starten i Sverige har bolaget varit en betydande aktör inom vägmarkering i Norden.

I samband med att det norska skyltföretaget Euroskilt AS blev huvudägare 1999 så började vägmarkeringsverksamheter etableras i Sverige och Norge. Verksamheten i Norge fick namnet Eurostar och ett par år senare etablerades även Eurostar i Danmark. Dessa tre bolag är idag Saferoads skandinaviska vägmarkeringsdivision.

EKC Sveriges affärsidé och verksamhet består i att utveckla, sälja och underhålla vägmarkeringar för att på så sätt bidra till en ökad trafiksäkerhet.

Vi vill vara ett innovativt företag i teknisk framkant som erbjuder ett helhetskoncept inom området vägmarkering. Att hålla en hög kvalitetsnivå på såväl nya produkter som underhållsarbete och service är mycket viktigt för oss.

Genom en effektiv organisation med korta beslutsvägar är vår ambition alltid att hitta snabba och flexibla lösningar för att upprätthålla en hög servicenivå till ett för kunden fördelaktigt pris.

EKC Sverige ägs idag av Saferoad vilket är en av Europas ledande aktörer inom trafiksäkerhet. Förutom vägmarkeringar så arbetar koncernens bolag idag med allt gällande säkerhet kring väg, t ex vägmarkering, skyltning, belysning, vägräcken, etc.

Tveka inte att kontakta oss för frågor rörande vägmarkeringar.



"Vi är en komplett leverantör av vägmarkeringar som utvecklar, levererar och underhåller alla typer av väglinjer och markeringar. Vi utför målning av vägbanor, parkeringar, övergångsställen, industrihallar m.m. i hela Sverige.Med vår specialkunskap om väglinjer och trafiklinjer bidrar vi till en ökad trafiksäkerhet!Kontakta oss så får du ett professionellt bemötande från första samtal till färdiglevererad markering."
Address: Kalkugnsgatan 14, 69292 Kumla
Phone: 019-560300
es.cke@ofni
City: Kumla
Zip Code: 69292


Similar places near
Millcon AB Millcon AB 2 km Trevligt och fräscht
Jeco Maskin & Verktyg Jeco Maskin & Verktyg 3 km Jeco Maskin & Verktyg är en smides firma som har sitt bo i Kvarntorp sedan 2011. Men ...
Tankclean Kvarntorp Tankclean Kvarntorp 3 km Skitigt och hemskt i disken grusplan bra gubbar
Scandab Plåtproduktion AB Scandab Plåtproduktion AB 6 km Tack för fina produkter färdiga i utlovad tid
Jacobsons Plåtmålning AB Jacobsons Plåtmålning AB 6 km Mycket trevligt bemötande och proffsiga på sitt jobb
Comment on this business

to add Ekc Sverige AB map to your website;