facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Ekeby Sparbank

Ekeby Sparbank

About

Välkommen till Ekeby Sparbanks facebooksida. Tänk på att aldrig skriva ut kontouppgifter, personnummer, lösenord eller liknande i dina inlägg.

Address: Storgatan 14, 267 76 Ekeby, Skåne Län, Sweden
Phone: 042-250400
City: Ekeby
Zip Code: 267 76


Opening Hours

Monday: 10:00 - 15:00
Tuesday: 10:00 - 15:00
Wednesday: 10:00 - 15:00
Thursday: 10:00 - 18:00
Friday: 10:00 - 15:00


related searches: ekeby sparbank login, ekeby sparbank clearingnummer, ekeby sparbank öppettider, ekeby sparbank app, ekeby sparbank personal, ekeby sparbank företag, ekeby sparbank räntor, ekeby sparbank bolån
Reviews
Det är svårt för mig att förstå hur den här banken kan ha några kunder alls nuförtiden. Undermålig service, kass återkoppling och riktigt höga räntor på lånen. Som sagt så är det ett mysterium för mig att banken har kunder överhuvudtaget.
Ni får bättre ränta, service och bemötande av Ali vid gathörnet än av denna bank och dess direktör.
Varje storbank i Sverige kan erbjuda bättre bolån än Ekeby sparbank. Efter samtal hade jag två bankar som erbjöd ränta som var 55% respektive 40% lägre än den som erbjöds av Ekeby Sparbank. Ställer mig frågande till hur en sådan här bank ens kan ha några kunder?
Jag skulle ge -* för den här bank! De är jätte dåligt med kommunikation, personal är inte så bra! vi som kunder förtjänar bättre kommunikation från bankpersonalen! Mycket oförskämd och arrogant! De tittar på sina kundas uppifrån!Rekomenderar inte till någon den här bank!!!!
Vi är kund hos dom,har privat konto,företag konto, och vill bli kund med en till företag.De ringde mig och de sa det vi kan inte vara kund hos dom på grund det vi är från Landskrona, och eftersom vi är inte Svenskar! Rekomenderar inte till någon att bli kund hos den rasistik bank!!!
Har blivit sämre de senaste åren. Behövde lån då min lastbil gick sönder - fick ej och då blev min akuta lösning, ett dyrt blancolån min firma måste ju kunna rulla vidare för att få in några pengar. Detta förstod dem inte
Bästa banken jag haft, de är proffsiga och mer personliga. Man får en helt annan kontakt med dem, dels att det är en mindre bank så det känner mer sina kunder. Mycker trevligt bemötande på alla plan. Rekommenderar starkt att byta till dem om man vi ha en bank som brys sig om dig och din ekonomi.
En trevlig landsortsbank som går emot strömmen och fortfarande hanterar och erbjuder kontanter. Trevlig, hjälpsam personal.
Har tid för möte. Får väl se om det är en bra bank då eller inte...
Bra personal. Hjälpsam personal. Alltid lika trevliga när man än kommer in på banken.
Comment on this business

to add Ekeby Sparbank map to your website;