facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Ekebyholmsskolan

Ekebyholmsskolan

About

Här får du veta vilka roliga saker som händer på Ekebyholmsskolan

Story

Här får du veta lite mer om de officiella och inofficella aktiviteter som pågår på Ekebyholmsskolan och internatet. Om sidan uppdateras för sällan är det för att vi har fullt upp med att inte sitta på facebook.

Ansökningsblanketter och annat viktigt hittar ni på våran webbplats.

Du som skriver på sidan: Alla åsikter är välkomna men om språket är ovårdat eller om du för fram personangrepp eller liknande snarare än riktiga åsikter så kommer vi att vidta åtgärder (ta bort kommentaren).
Följ facebooks användarvillkor så är det nog inga problem.



"Ekebyholmsskolan är en fristående grundskola och gymnasium på kristen grund, i en naturskön och historisk miljö, som välkomnar dig oavsett livsåskådning eller livsfilosofi.Vi tar emot både dagelever och elever som behöver ett boende på vårt gymnasieboende. Utbildningen är naturligtvis kostnadsfri medan gymnasieboendet har en månadshyra till självkostnadspris.Vi erbjuder våra elever en holistisk utbildning som grundas i kristna värderingar, med särskild prioritering på våra fyra värdeord: Trygghet, Kunskap, Hälsa och Teamwork."
Address: Ekebyholm 9, 762 91 Rimbo
Phone: 0175-75 45 00
City: Rimbo
Zip Code: 762 91


Reviews
En underbar skola där eleverna verkligen står i focus. Där finns inget grupptryck, ingen mobbning barnen lär sig etik och moral genom hur de blir bemötta och bemöts. "En skola med änglar" sa min dotter när hon bytte från en mycket bra skola i Göteborg till Ekebyholm. Höga studieresultat engagemang från både lärare och ledning. Om du vill ha en trygg och bra skolgång för ditt barn så ansök om att få gå på Ekebyholm. Ni kommer inte att ångra det.
En underbart naturskön plats, slottspark, slott, 2 slottsflyglar, ekallé och sjön Synningen. Skola från förskola till och med gymnasiet.
Fett bra skola
Översatt av Google Bra lärare, stor park, stort skolbibliotek. Original Замечательные учителя, большой парк, большая школьная библиотека.
Översatt av Google mycket bra skola Original shkollë shumë e mirë
Comment on this business

to add Ekebyholmsskolan map to your website;