facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for EkenLeken

About

Ett mysigt, lite mindre lekland med bra överblick över lekområdet. Café, babyhörna, bollhav, rutschkanor, studsmatta, lekaffär, bollkanoner m.m.

Address: Ekenleden 13D, 428 36 Kållered
Phone: 0317953200
City: Kållered
Zip Code: 428 36



related searches: Ekenleken name, Ekenleken reviews, Leos Lekland
Similar places near
Tajtlajn Tajtlajn 182 meter Min favorit fiske affär i Göteborg. Förresten service får du på köpet det ingår....
Reviews
Ok ställe men lite för litet. Det är dock välplanerat för att vara en liten yta. Vi besöker ofta pga geografisk närhet. Rent och Vänlig personal. Uppskattas av vår son.
Litet. Passar nog bäst för upp till 4 år. Pga trasig puck fick vi tillbaka pengarna för airhockey, men 10 min senare hade personalen lagt tillbaka den trasiga pucken så att nästa kunde betala utan att kunna spela. Vi beställde mat, men barnen han äta upp sina kalla pannkakor innan min pommestallrik ens kom ut. Dock billigare än övriga lekland vi varit på, så man får väl vad man betalar för.
Leklandet i sig är lite mindre än en del konkurrenter men jag vill ge dem 5 stjärnor uteslutande för att bemötandet när vi skulle ha kalas var överlägset konkurrenter i västra Göteborg. Väldigt trevligt, bra och tydlig information. Dessutom lite mer ”flexibla” än vad vi upplevt på andra ställe. Rekommenderas varmt :
Helt okej lekland, dock så var mini landet inget att ha. Jätte litet med bara ett bollhav och typ inget annat. Så om man ska dit med mindre barn än två år så är det bättre att vara i det stora.
Lagom stort för barn upp till typ 5-6 år. Lätt att hålla koll på var barnen är. Blir dock väldigt varmt så rekommenderar t-shirt, annars rinner barnen bort
Litet lekland, bra priser på inträde och i caféet. Ok för små barn, kanske inte så kul för äldre.
Litet, men så länge det inte är för mycket folk, så är det helt perfekt. Trevlig personal och bra arrangemang gällande kalas också!
Inte så stort men bra för barn i 3-5 års ålder. Trevlig personal och mysigt att ha barnkalas där.
Jätte bra ställe. Lagom stort. Men tråkiga kalas-rum och fruktansvärt skitiga toaletter!!! En rejäl sanering och städning ofta är ett måste för det var riktigt illa.
Ett lagom stort lekland med trevlig stämning och många möjligheter för barnen att leka sig trötta. Rekommenderas varmt.
Comment on this business

Directions to EkenLeken with public transportation


Labackavägen 120 meters
755
760
765
Kållered Köpstad 260 meters
755
760
765
Kållered station 270 meters
755
761
765
Västtågen
Mor Annas väg 290 meters
755
765

to add EkenLeken map to your website;