facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Ekerö Bibliotek

Address: Mälarö Torg 7B , Ekerö 178 30, AB, SE
Phone: +46 8 560 393 00
City: Ekerö
Zip Code: 178 30


Opening Hours

Monday: 10:00-20:00
Tuesday: 10:00-20:00
Wednesday: 10:00-20:00
Thursday: 10:00-20:00
Friday: 10:00-17:00
Saturday: 11:00-15:00


related searches: Ekerö Bibliotek öppettider, Ekerö bibliotek förtidsrösta, Ekerö kommun, Botkyrka bibliotek, Huddinge bibliotek, Stadsbiblioteket, Stenhamra bibliotek
Reviews
Älskar detta ställe! Det är perfekt för om du vill läsa med ditt barn, läsa eller studera! Biblioteket har många små hörnor, samt rum, där man kan studera i lung och ro. Biblioteket håller även i många roliga aktiviteter och utställningar. Personalen vet även vad dem pratar om och kan rekommendera bra böcker!
hur uppnår man mångsidighet och mångfald om bara vissa "godkända" verk köps in? Hur ligger Ekerös agerande i linje med dess egen målsättning om att "verka för det demokratiska samhällets utveckling"? Det är beklagligt, biblioteken kidnappas av ideologiska censurivrare.
Jag älskar bibliotek över huvud taget. Jag gillar personalen här och den rofyllda atmosfären. Bra plats för föräldrar med barn, eller att sitta och läsa en tidning.
Sååååå mysigt, kom hit!!! Inget minus bara fräscht och trevligt!
Biblioteket är helt fantastiskt i sin vilja att sträcka sig så långt det går för att hjälpa kunden! Personalen är vänliga, hjälpsamma och effektiva.
Bra bibliotek. Bra utbud, trevlig personal. Recensionerna i övrigt är politiska och inlagda av personer som inte verkar bo på Ekerö. Det är inlagda pga ett missförstånd kring hur biblioteket köper in böcker. En del av en extremhögerkampanj kring Tinos bok. Biblioteket har alltid köpt in det jag vill ha.
Här kan man läsa och låna böcker och filmer.
Det var lugnt och perdonalen var väldigt tillmötesgående och hjälpte mig flera gånger!
Trevligt och välsorterat. Får alltid mycket bra hjälp med barn- och ungdomsböcker.
En skam för Sveriges bibliotek ! Denna personal bör bytas ut snarast!!
Comment on this business

to add Ekerö Bibliotek map to your website;