facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Ekerö Vårdcentral

Ekerö Vårdcentral

About

Ekerö Vårdcentral är Mälaröarnas största vårdgivare. Vi erbjuder vård till alla genom hela livet!

Address: Bryggavägen 8, 17831 Ekerö
Phone: 0856037500
City: Ekerö
Zip Code: 17831


Opening Hours

Monday: 08:00 - 20:00
Tuesday: 08:00 - 20:00
Wednesday: 08:00 - 17:00
Thursday: 08:00 - 17:00
Friday: 08:00 - 17:00


related searches: Stenhamra Hälsocentral, Vaccination covid ekerö, Närakut Stockholm, Praktikertjänst
Reviews
Förstår inte alls varför folk är så missnöjda. Chatten är fantastisk och gör att man kan ha en pågående diskussion med vårdcentralen och de har möjlighet att prata ihop sig med varandra och kolla upp saker istället för att man ska försöka jaga en telefontid och försöka få svar på något man frågade om häromdagen. Bemötandet väl på plats har också varit utmärkt. Blev tagen på allvar, bemött med respekt och har snabbt fått hjälp från alla möjliga avdelningar.
Av alla vårdcentraler jag behövt kontakta då jag bott i i olika delar av Sverige har jag aldrig fått svaret ”telefonkön är full” följt av avslutat samtal. Är detta ett skämt eller är det så här det är att vara Ekeröbo?
Omöjligt att nå, och katastrof att få tid efter de ändrade telefon system till en app två år sen. Otroligt dåligt bemötande
Uruselt, blev skickad till akuten för provtagning Fick inte ens komma på provtagning trots dagars chat! Tror de jobbar hemifrån!
5 ombokningar på 3 månader. 3 ggr pga sjuka läkare. 2 ggr pga meddelande till fel telefonnr. Nu uppskjutet igen, går allt bra är ledtiden 4 månader för att träffa husläkare. Synd att en så viktig samhällstjänst hanteras så undermåligt.
Värdelös vårdcentral!!! Om man ringer blir man hänvisad till att installera en app för att chatta men någon eller en robot. Chatten har begränsad till mellan 8.30 - 14.30. Möjligheten för akuttider som andra VC har verkar inte finnas hos VC Ekerö. Ingen bra service, information eller bemötande. Blev hänvisad till närakuten i Järva och dit kan jag inte mig pga mina smärtor i benet. Finns ingen empati och medmänsklighet om man behöver deras hjälp. Noll stjärnor är betyget!
Hade sånt förtroende för min läkare först när jag sökte vård för min psyskiska ohälsa. efter min förlossning har jag haft domningar o grov smärta i rygg i ett år. Men får ingen röntgen. Nu byter jag vårdcentral. Så besviken
SÄMST! Ni får inte ens en stjärna från mig men var tvungen att klicka på en för att kunna skicka inlägget Om man ringer blir man hänvisad till att installera en app för att chatta men någon eller en robot. Chatten har begränsad till mellan 8.30 - 14.30. Möjligheten för akuttider som andra VC har verkar inte finnas hos VC Ekerö. Ingen bra service, information eller bemötande. Blev hänvisad till närakuten, fick även höra att de inte kunde ta hand om mig för att jag var listad i Solna VC dock enligt patientlagen har jag rätt att söka och få vård på VC jag inte är listad. På frågan om att blir listad fick jag höra att man tog inte emot nya patienter…..vad är detta?!
Otroligt stressad personal vilket gjorde mitt besök med min mamma som antagligen haft en TIA väääldigt obehagligt o jobbigt!! Även för mig med som var med för att lugna mamma inför besöket. Vi hade tid hos en läkare som dessvärre blev sjuk samma dag och vi fick då samma tid hos deras Jourläkare. Vi fick vänta i över 45min i väntrummet, INGEN kom och förklarade varför vi fick vänta så länge utan jag gick till receptionen för att då få infon att Jourläkaren hade många akuta fall före oss... Väl inne var läkaren superstressad, pratade jättefort så jag fick säga till henne 2ggr att prata långsammare så mamma skulle hänga med! När vi sen skulle ta EKG och sänka hos en sjuksköterska var hon ÄNNU mer stressad! Ingen koll alls, hon trodde vi skulle tbax till läkaren och sprang ut å in i rummet hämtade grejer. Skärp er, ni gjorde inte vårat besök lugnande på nåt sätt och jag blev mycket arg hur ni bemötte oss båda. Kommer be mamma välja en annan vårdcentral nu.
Hänvisade mig till att googla, eller uppsöka privatkliniker då jag behövde ett läkarintyg. De hävdade kallt att det inte var vårdcentralens ansvar. Tyvärr kan man inte recensera med mindre än en stjärna.
Comment on this business

Directions to Ekerö Vårdcentral with public transportation


Centrumslingan 40 meters
317
Ekerö centrum 70 meters
176
177
301
302
303
305
309
311
312
317
350
Brandstationen 90 meters
301
303
350
Ekebyhov 150 meters
176
177
177E
301
302
305
309
311
312
396
Tappström 150 meters
317

to add Ekerö Vårdcentral map to your website;