facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Ekeröveterinären

Ekeröveterinären

About

Veterinär Karin Danielsson, Madeleine Järvinen och snart även Anna Holmstedt. Privatpraktiserande veterinär på Ekerö för hund, katt och häst. Viss jourverksamhet.

Story

Vi arbetar i huvudsak med djurslagen häst, hund och katt. Vi gör hembesök till alla djurslag samt att vi tar emot hund och katt på vår mottagning i Träkvista.

Om vi inte har möjlighet att svara i telefon när ni ringer, skicka gärna ett mail ([email protected]) eller ett sms (0707214456) med ert ärende så kontaktar vi er så snart vi kan.

Vi erbjuder viss jourverksamhet på vardagskvällar, hör gärna av er till oss med ert akuta ärende så ser vi om vi har möjlighet att hjälpa just er!

Karin Danielsson har ett stort intresse för hälta hos häst och utför hältutredningar på plats i stall. Hon utför även intraartikulära behandlingar (ledbehandlingar) när detta behövs.

Madeleine Järvinen har jobbat för Karin sedan september 2015 och gillar den stora variationen som arbetet innebär. Hon har bland annat ett särskilt intresse för sårskador.

Address: Jungfrusundsvägen 1, 17838 Ekerö
Phone: 707214456
City: Ekerö
Zip Code: 17838



related searches: Mälaröarnas veterinärpraktik, Bromma Djurklinik, Veterinär Stockholm, Veterinär Bromma
Similar places near
Veterinär Karin Danielsson Veterinär Karin Danielsson 2 km Mycket kunniga och trevliga både veterinärer och djurvårdare. Olle min Havanais var l...
Mälaröarnas veterinärpraktik Mälaröarnas veterinärpraktik 3 km Vi kände oss väl omhändertagande i svåra stunden.
Stallveterinären Ted Dacksten Stallveterinären Ted Dacksten 28 km Bilburen veterinär för munhåleundersökning, vaccinering, hälsokontroll, besiktning, g...
Reviews
Världens bästa veterinärer
Bra bemötande fina mot hunden toppen,rekomenderar verkligen att gå dit.
Dom bästa! :D
Gör hembesök.
Comment on this business

to add Ekeröveterinären map to your website;