facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Ekerums Golfbana

Address: http://www.ekerumgk.se, 387 92 Borgholm
Phone: 0485-80000
City: Borgholm
Zip Code: 387 92



related searches: Ekerum Resort Öland, LinksGolf Öland, Kalmar Golfklubb, Saxnäs golfklubb, Ölands Golfklubb, Svenska Campingpärlor, Halltorps Gästgiveri, Skördefest Öland
Similar places near
Ekerum Resort Öland Ekerum Resort Öland 9 meter Middag i restaurangen. Då vi var fem gäster frågade vi om vi kunde byta till ett runt...
Borgholms Badhus Borgholms Badhus 12 km Mysigt, lagom stort, trevlig personal. Bra barnanpassat!
Högby Ip Högby Ip 50 km Idrottsplats på norra Öland..
Reviews
En underbar anläggning som håller måttet från man kliver ur bilen till man åker hem. Spelade Långe Erik som var i perfekt skick och omväxlande. Restaurangen höll hög klass och trevlig personal överallt. Bra jobbat!!
Middag i restaurangen. Då vi var fem gäster frågade vi om vi kunde byta till ett runt bord fanns flera lediga men det var inget som gick att ordna. Servitrisen hade ingen känsla för när vi ville beställa. Kom och frågade flera ggr om vi var klara när vi satt och läste menyn. Bestick och glas som ej användes plockades inte bort. Städning av bordet påbörjades innan alla ens rest sig. Maten var ok och miljön trevlig men allt för många negativa omständigheter drar ned betyget.
Firade nyåret 2022 och hade bokat nyårspaketet. 2 vuxna, 1 barn. Inte direkt imponerad av standarden i rummen men uppskattade den stora ytan väldigt mycket. Fin utsikt över golfbanan på baksidan. Rummen hade mått bra av uppdatering invändigt, det var även mögel i badrummet och ena duschväggen hängde på sniskan. Rummen belägna på källarplan, 2 sovrum + vardagsrum/allmän yta. Betyget vägs upp av den otroliga servicen både i receptionen och restaurangen! Välkomnande, omhändertagande och det var ingen problem med någonting. Stort, stort plus för dessa stjärnor som jobbade nyårsaftonen! Särskilt killarna i serveringen. Ni var otroliga och gjorde hela kvällen för oss föräldrar till 5-åringen som hade svårt att sitta still.
En överlag bra upplevelse av hotell och resort. Frukosten var dock bland de tråkigaste jag någonsin upplevt. Det fanns väldigt lite saker att välja på som vegetarian, scrambled äggen var för dåligt stekt det rann om det, pannkakorna var sådana där frysta tråkiga som man fick i skolan och brödet var rätt torrt. Rummet var som en egen liten lägenhet med balkong. Det var överlag ett helt ok rum, att ha en så fin balkong var förstås ett plus. Men duschen hade ett gammeldags munstycke med smal stråle. Servicen var bra och alla var trevliga. Visserligen fick vi säga till tre gånger innan vår förbeställda spjälsäng faktiskt kom till rummet.
Ett mycket trevligt boende med rymliga och fina lägenheter. Snyggt och rent! Bra rejäl frukost. Restaurang som serverade välsmakande rätter på dagar och kvällar.Personalen trevlig och serviceminded. Totalbetyget blir väl godkänt! Rum: Fina rum med bra komfort. Välstädat och snyggt. Ljusa och trevligt möblerade. Mat och dryck: Trevlig restaurang som serverade en välsmakande lunch och kvällsmeny. Frukosten var rejäl och bra!
Ett fantastiskt ställe med en otrolig utsikt men... När man kommer närmare ser jag att rummen är av en enkel standard och inte så väl städade, dock sköna sängar. Att greeener är under all kritik främst på Långe Jan men att båda banorna inte kommer upp till ens enkel standard och att då få betala 850/650 :- i greeenfee för det är ett skämt. Frukosten är bra och middagen ok. Totalt sett känns det som att de försöker sälja ett lyxigt koncept som bara finns på bilder. Det var 3:e året på rad vi var där och det har tyvärr bara blivit sämre och sämre för varje år. Nästa år blir det något annat ställe än Ekerum.
Det är en fantastisk miljö. Väldigt fina rum med sköna sängar. Dock är jag besviken på frukost buffén. Höll inte den klass jag förväntade mig av ett ställe som detta. Vattnig smaklös äggröra. Sladdrig bacon. En känsla av att det var snabbt och billigt ihopslängt. En våffel station med belgiska våfflor hade varit betydligt bättre än värmde prefabricerade pannkakor. Även lunchen var smaklös.
Hit kommer vi varje år när det är skördefest på Öland mycket att titta på priserna är väl i dyraste laget tyvärr vi köpte en Ölandsost som var 40:- dyrare än på ett annat ställe på Öland men men fint att gå runtomkring och strosa.
Bodde i Comfort rummen. Stort behov av uppgradering och inte bra städat-mer vandrarhemsstandard. Väldigt gammalt ofräscht badrum som är i akut behov av renovering, fogarna hade lossnat på flertal ställen. Obefintligt tryck i duschen. Dricksglas i restaurangen inte bra diskat och allmänt eftersatt med städningen. Väldigt fin anläggning, byggnad och trevlig personal men väger tyvärr inte upp det övriga
Trevligt resort för stora och små sällskap. Nära till natur och havet och det finns gott om aktiviteter att roa sig med på området. Golf 2 banor, padel 4 dubbel och 2 singel, mountainbike 3 slingor och det finns gott om cyklar att hyra och boul. Vi var här på konferens och hade jättetrevligt!
Comment on this business

to add Ekerums Golfbana map to your website;