facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Ekeskogs Bokhandel

Ekeskogs Bokhandel

About

Ekeskogs Bokhandel

Story

År 1860 grundades butiken som idag är Ekeskogs Bokhandel och som sedan år 1879 finns på Storgatan 25.

Huset du kliver in i för att handla dina böcker, kontorsvaror, presenter och annat byggdes dock redan år 1789. Varmt välkommen att kliva in i den charmiga miljön som butiken utgör och varmt välkommen att följa oss här på Facebook!



"Akademibokhandelns första butik slog upp dörrarna 1971. Idag är vi Sveriges ledande bokhandelskedja med drygt 100 butiker från nord till syd. Vår vision är att sprida läsglädje till alla, varje dag. I de tusentals böcker vi säljer finns stora upplevelser, avkopplande underhållning och djupa insikter. Vi har även ett inspirerande utbud för dig som gillar att rita, måla, pyssla, spela och planera. Hos oss kan du få lästips, besöka författarsamtal och hämta ut välförtjänta Läsborgarmärken. Vi är presenten till studenten, dagboken att samla tankarna i, och pusslet som familjen samlas kring. Våra butiker besöks 18 miljoner gånger varje år, och vi har alltid öppet online. Välkommen in till oss och finn läsglädjen!"
Address: Storgatan 25, 52330 Ulricehamn
Phone: 0321-13125
City: Ulricehamn
Zip Code: 52330



related searches:
Similar places near
Reviews
Trevlig personal,bokhandel med stort utbud av böcker m.m.Tyvärr fanns ej boken jag letade efter men det blev lite andra köp !
Snabbt att hämta paket, treblig personal
Trevlig personal, med bra service! Det är en fröjd att komma in i bokhandeln. En härlig hemkänsla.
Stort utbud. Trevlig personal
Bara skrämmande Horrorböcker för ungdomar. Tråkigt. Hade önskat något roligt, lustigt, eller något som väcker lusten att förändra världen till en ljus framtid. Vi har makten att förändra världen.
Mycket vänlig och service inriktadpersonal och ett fint utbud av böcker och av material för att skriva et c.
Jag är handikappad så tar mej in i butiken, men inget problem, den fantastiska personalen kommer ut å så får man hjälpen man behöver. Alltid glada och tillmötesgående, fantastiskt ställe, får av 5.
Det är en tuff tid för fysisk handel, då e-handeln tar över allt mer, men denna butik gör ett riktigt bra arbete med det som e-handeln har svårt att konkurrera med, personlig service! Dom har ett bra utbud, sjyssta priser, dessutom väldigt öppna med att ta hem de få produkter som ej finns i butik, till kund. Rekommenderar.
Bra utbud och bra och trevlig personal med mycket bra service.
Stort sortiment av både böcker och kontorsmaterial. Mycket trevlig personal!
Comment on this business

to add Ekeskogs Bokhandel map to your website;