facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Ekholms bildemontering AB

Ekholms bildemontering AB

About

Tänk begagnat först

Story

Välkommen till Ekholms bildemontering

Prova något nytt, köp begagnat - återanvänd istället för att köpa nytt det tjänar både du och miljön på

I dagsläget har vi ca 125000 begagnade bildelar i vårt lager.

Vi hämtar bilar kostnadsfritt i hela Örebro Län och försöker att återvinna så många kuranta delar som möjligt från varje bil. Delarna säljer vi till verkstäder, privata fordonsägare och försäkringsbolag i hela landet.

Vi är certifierade enligt SBR certifiering som baserar sig på ISO 1400 och 9000.

Öppettider:

Måndag-fredag: 08-00-17.00



"I dagsläget har vi ca 125000 begagnade bildelar i vårt lager, Vi hämtar bilar med hjälp av en extern aktör inom hela sydnärke, men tar även emot bilar av privatpersoner."
Address: Ljungströmsvägen 11, 69275 Kumla
Phone: 019577088
es.omedlibsmlohke@ofni
City: Kumla
Zip Code: 69275



related searches:
Similar places near
Mekonomen Sverige Mekonomen Sverige 8 km Enkelt att få hjälp och väldigt trevlig och kunnig personal.
Reviews
Fanns delar till min bil som jag behövde byta på. Trevliga personal.
En bekant hade pratat med Ekholms säljare, gjort upp om vilken generator han skulle ha, jag skulle bara hämta den, priset och delens nummer hade jag sms på, 595:-, när jag skulle betala sa de att generatorn kostade 930:-.... hm.... skojar ni? Sedan drogs storryn om att det minsann var en annan del de fått leta upp, som var i det rätta utförandet..... kändes inte seriöst.... prutade efter div. tjafs till 750:-...... så gör man INTE! Kändes som ett fult försäljnings knep..... blir aldrig något mer härifrån!!!!!
riktigt otrevlig personal! knappt svensk talande. dålig service, mygel med priser. Åk någon annan stans om du behöver något!!
Har beställt flera delar från dem. De har vid två tillfällen ringt upp innan de skickar delar för att dubbelkolla att allt är rätt och beskriva skicket på varan. Det är bra service för mig. Och när jag vid ett tidigare tillfälle hade en fundering kring en del de skickat var de oerhört tillmötesgående och trevliga att prata med när jag ringde.
Förstår inte riktigt de negativa recensionerna. Ekholmsskrot har vid mina kontakter varit både trevliga och tillmötesgående. Köpt mycket till ok priser. Inte billigast men inte heller dyrast. Delarna har för varit i fungerande skick hemsidan är däremot lite krånglig och ibland sätt man en del som man tror passar och som sedan inte gör det . Därav bara 4 stjärnor.
Vägrar ta emot retur av del som jag beställt via laga.se Jag returnerade inom rätt tid 4 månader senare ringer de å säger att de inte tar emot retur och dessutom är högst otrevliga och hotfulla 1 stjärna känns som ett överbetyg
Hos Ekholm hittar man till väldigt stor sannolikhet det man söker och till vettiga priser
Relativt bra bemötande, men riktigt tråkigt att man inte kan köpa delar av dem även fast det står att bilarna finns på bildelsbasen. Vill inte sälja delar för att "det inte är lönsamt".
Beställde ”testad” tändspole, fick hem en trasig. Bad dem skicka en ny, men fick inget svar
Gubben är psykisk sjuk
Comment on this business

to add Ekholms bildemontering AB map to your website;