facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Eko-print

Eko-print

About

Slut på toner eller bläck i skrivaren? Vi har det du behöver i olika prisklasser och miljötoner som är bättre för miljön. Vi skickar över hela Sverige!

Story

I vår butik och webshop säljer vi bläckpatroner och lasertoner till alla slags skrivare. Vi fyller på patroner av alla de slag för att spara miljön och kundernas pengar!



"I snart 10 år har vi sålt skrivarförbrukning på nätet. Vi skickar till privatpersoner och företag och säljer både originalpatroner och billigare varianter som miljöpatroner och kompatibla.Vår fokus ligger på att erbjuda miljöalternativ där det finns och att vara tydliga med vad vi säljer.Snabba leveranser och trevlig kundservice gör köpupplevelsen ännu lite lättare!Om du undrar över något angående skrivare eller skrivarmaterial är det bara att du hör av dig!"
Address: Vintervägen 8, 135 40 Tyresö
Phone: 08-612 2020
City: Tyresö
Zip Code: 135 40


Opening Hours

Monday: 10:00 - 15:00
Tuesday: 10:00 - 15:00
Wednesday: 10:00 - 15:00
Thursday: 10:00 - 15:00
Friday: 10:00 - 15:00


related searches: Eco Print Drucker, Eco Print Anleitung, Eco Printing auf Papier, Eco Print auf Stoff, Eco printing on fabric PDF, Ecoprint auf Baumwolle, Eco print process, Ecoprint Workshop
Similar places near
Holgers Fönsterputs & Städ Holgers Fönsterputs & Städ 561 meter Holger och hans personal är mycket proffsig, de är trevliga och det blir rent och fin...
Bevaknings Assistans AB Bevaknings Assistans AB 574 meter Mycket proffsigt
Cicero Tryck & Media AB Cicero Tryck & Media AB 595 meter Peronslig service, säkra och snabba leveranser till en jämn hög kvalitet. det är någr...
Aleja AB Aleja AB 644 meter Bemanning dygnet runt!
Tyresö Näringsliv Tyresö Näringsliv 720 meter Här kommer du kunna läsa om aktuella nyheter och information från Tyersö Näringsliv...
Speed ID Speed ID 728 meter Katastrofdålig kvalité på fotona. Trafikverket godkände dem inte för körkort. Varning...
Arta Plast AB Arta Plast AB 818 meter Översatt av Google Ok Original Ok
08event 08event 1 km Ytterligare en liten event firma i 08 området.
135xx 135xx 2 km 135xx heter numer Tyresö Lunchin. Ett annorlunda Lunchin. Var 14 dag har vi en 10min...
Reservdelaronline Reservdelaronline 2 km Reservdelar till gräsklippare och trädgårdsmaskiner
Hesab Redovisningsbyrå AB Hesab Redovisningsbyrå AB 3 km Vi på Hesab Redovisningsbyrå AB finns för dig som vill fokusera fullt på verksamheten...
Rotviks Gård, Tyresö Rotviks Gård, Tyresö 3 km Rotviks Gård, centralt i Tyresö vid Öringesjön. Kontors- och möteslokal i den modernt...
Handcraft By Tingvall - Tenntråd Handcraft By Tingvall - Tenntråd 116 km Smyckena tillverkas med spunnen tenntråd som innehåller 4% silver och är nickelfria. ...
Reviews
Vill gärna säga att i dagens snabba digitala Sverige, som man som äldre lätt missar någoti blev detta ett trevligt samtal , där man blev uppringd , dock visserligen på begäran, men så trevligt bemötande o fixande med mitt ärendevar det längesen jag mötte, tack tack, man får tron på världen tillbaka!
Beställde fel toner, vilket väl kan hända alla, men det sättet Eko-Print hanterade mitt misstag var fantastiskt! Rätt toner fanns på plats hos mig inom ett dygn. Nu vet jag var jag skall beställa nästa gång!
Fantastisk bra service hos Eko-print. De har hjälpt mig att få skrivaren att fungera igen efter att den kraschade pga skrivarleverantörens dåliga råd. Jag har även tidigare goda erfarenheter av Eko -print beträffande leveranser och material men deras hjälp denna gång var i särklass utöver det vanliga.
Jag är helt och hållet nöjd med Eko-Print. Väldigt sällan jag skriver en recension, men ni förtjänar verkligen att blivande kunder ska veta hur grymma ni är.
Beställde XLB tisdag morgon. Fanns i brevlådan på onsdag! Fantastiskt snabbt! Fungerade direkt efter montering i skrivaren. Räcker längre än original XL! Men tyvärr får man ingen varningssignal "strax slut på bläcket".
Så nöjd med varorna jag handlar härifrån, bläckpatroner original. De har ett fördelaktigt pris. Betydligt billigare än många andra på nätet. Här kommer jag att fortsätta handla.
Snabba leveranser i kuvert som passar brevlådor. Utmärkt service med kunnig personal som är lätt att nå när problem uppstår. /Barbro
Jag kontaktade Eko-print för att hitta lämpliga bläckpatroner till en skrivare jag hade fått, med oklar identitet. Eko-print lade ner möda på att lösa problemet och lyckades efter ett tag identifiera skrivaren. Jag berättade sedan för Eko-print att orsaken till att jag skulle byta skrivare var att min gamla skrivare hade totalhavererat och att jag nu tyvärr hade kvar 4 oöppnade paket med 4 lasertoner, som jag måste kasta. Eko-print erbjöd sig då genast att köpa tillbaks paketen, utan att jag ens hade kommit på iden att föreslå det. Jag har köpt från Eko-print i många år och alltid mötts av denna service och generositet.
Hos ekoprint fungerar även printpatroner som inte är original perfekt. Det är snabb service och snabb leverans. Jag skulle verkligen rekommendera företaget.
Supersnabb leverans. Enkelt och kostnadsfritt att skicka tillbaka tomma patroner för återvinning. Prisvärt. Fick nya patroner utan kostnad när dom jag köpte många månader tidigare inte fungerade. Jättebra, personlig service!
Comment on this business

to add Eko-print map to your website;