facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Ekobanken

Ekobanken

About

Ekobanken är Sveriges fristående representant för den växande internationella bankimpuls som kallas social banking. Ekobanken startade 1998 och har sedan dess både vuxit i volym och visat positivt resultat varje år.

Address: Skäve Magasin/Skäve gård, 153 95 Järna
Phone: 08-551 714 70
City: Järna
Zip Code: 153 95


Similar places near
Handelsbanken Handelsbanken 2 km Vi fick väldigt bra service från George Sharro!
Reviews
Det Ekobanken gör med dina pengar borde fler banker också göra. När du har pengar på banken används dessa för utlåning till privatpersoner och företag som arbetar för hållbar omställning, ökade etiska och sociala värden och ett bättre klimat.
Det är en trovärdig bank, utan tvättade pengar eller korruption. Antroposofisk medicin, utan biverkningar, har hjälpt mig under en stor del av mitt liv. I bla England o Tyskland är antroposofisk medicin godkänd.
Svårt att hitta etiska banker och vid närmare undersökning av Ekobanken visar det sig att den har mycket starka kopplingar till antroposofrörelsen och således indirekt till vaccinationsmotstånd och kvacksalveri som homeopati. Personligen anser jag det grovt oetiskt. Kommer leta vidare.
Inte kort, inte Swish, inte utlandsbetalningar... Har varit fel på mitt företagskonto en månad nu... Inte lyckats åtgärda det. Är det en bank egentligen?
jag Har sällan träffat på ett sånt gäng med amatörer som på ekobanken.
Comment on this business

to add Ekobanken map to your website;