facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Ekoleken

Ekoleken

About

Ekoleken är en pedagogisk omsorg med barnperspektiv och ekologisk samt giftfri inriktning som erbjuder trygg miljö och mindre barngrupp.

Story

Ekoleken är en nystartad pedagogisk omsorg med ekologisk och giftfri inriktning som startar våren 2017 på Kronoparken i Karlstad.

Verksamheten bedrivs av mig som barnskötare i mitt radhus och barnen har gott om härliga lekytor både inne och utomhus samt skogen precis runt knuten.

Vi besöker regelbundet bibliotek, museum, teatrar, gör studiebesök samt deltar på lekdagar i öppen pedagogisk verksamhet. Vi hittar på roliga aktiviteter, lekar, pyssel och experiment beroende på barnens intresse- som är viktigast i verksamheten och för mig!

Vi följer Naturskyddsföreningens riktlinjer för en giftfri förskola vilket innebär att vi undviker plast, giftiga kemikalier, och hormonstörande ämnen och väljer istället miljövänliga och giftfria alternativ. Maten är såklart ekologisk! Under säsong handlar vi tillsammans med barnen från Torfolk gård närproducerade och ekologiska grönsaker som vi sedan hjälps åt att tillaga.

På Ekoleken vill jag att barnen ska vara riktigt trygga med mig och skyndar därför inte med inskolningen. Jag tycker att barn ska ha ett stort inflytande i sin egen vardag och låter barnen vara med och styra innehållet i verksamheten så långt det är möjligt. På Ekoleken respekterar vi barnens egen vilja och integritet.
Läroplanen är vägledande i den pedagogiska omsorgen.

Är ni ute efter ett barnomsorgsalternativ med ekotänk och barnperspektiv samt mindre barngrupp så är Ekoleken det perfekta alternativet. Välkomna att ställa era barn i kö genom att maila [email protected]

Ni hittar oss även på Instagram under namnet @Ekoleken

Address: Kronoparken, 65634 Karlstad (commune)
City: Karlstad
Zip Code: 65634



related searches: Dagmamma Varberg, Dagmamma Gotland, Ekolek Kungsbacka, Ekolek Stenungsund, Dagbarnvårdare Halmstad, Dagmamma Ale kommun, Ekolek Lilla Edet, Dagmamma Uddevalla
Similar places near
Förskolan Solvingen Förskolan Solvingen 462 meter Värsta tänkbara förskola. Diktatur styrning, tänker bara på pengar och byter personal...
Gläntans Förskola Gläntans Förskola 520 meter Bra personal och bra ställe att ha barnen och bra för ute lek
Thoren Framtid Karlstad - Förskola Thoren Framtid Karlstad - Förskola 5 km Thoren Framtid - Förskola Karlstad
Tallåsens och Solängens förskolor Tallåsens och Solängens förskolor 7 km Vi är två förskolor i Karlstads kommun som vill dela med oss av vårt utvecklingsarbet...
Comment on this business

to add Ekoleken map to your website;