facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Ekonomernas Hus

Ekonomernas Hus

About

Din ekonomileverantör i Sverige och Norge. Att göra det man är bäst på leder till framgång, låt Ekonomernas Hus ta hand om din företagsekonomi.

Story

Vi erbjuder en komplett ekonomifunktion efter behov!

Att få tid och resurser att räcka till för ett komplett, effektivt fungerande ekonomiarbete är en balansakt. Planering, framtidsplaner, krav på ökad produktion och resultat tar upp en stor del av tiden i ett modernt företag. Det är så det ska vara i ett friskt företag med hög ambitionsnivå. Att göra det man är bäst på leder till framgång!

Ekonomernas Hus har som målsättning att hjälpa dig att bli så framgångsrik som möjligt i ditt företagande, genom att ta hand om din redovisning och erbjuda rätt spetskompetens i alla ekonomiska frågor.

Vill ni veta mer kontakta Ekonomernas hus i Karlstad på telefon 054 – 771 70 00 eller maila oss via formuläret här på www.ekonomernashus.se

Address: Tullhusgatan 1A 3tr, 652 26 Karlstad (commune)
Phone: 0547717000
City: Karlstad
Zip Code: 652 26


Opening Hours

Monday: 08:00 - 12:00


related searches: Ekonomernas Hus alla bolag
Similar places near
LR Revision Karlstad AB LR Revision Karlstad AB 796 meter LR Revision Karlstad AB är lokalt ägt och har för närvarande 18 anställda. Verksamhet...
Karev Karev 963 meter Tycker det värkar som ett oprofessionellt förtag, då man inte får svar när man skicka...
Reviews
Ekonomernas Hus sköter hela vår ekonomiska administration på ett exemplariskt sätt. Man får alltid bra svar och de har alltid tid för frågor. Vi har gjort flera bolagsbildningar under åren och allt har fungerat utmärkt! Att Ekonomernas Hus även hjälper oss med vår etablering i Norge samt norsk bokföring är en unik kompetens som vi inte kan få hos någon annan leverantör. Vi är en mycket nöjd kund!
Alldeles alldeles för dyra tjänster, tar 1500 kr i timmen för att skicka vidare dina papper och fakturerar sedan för 6,5 timmar.
Bred spetskompetens, stor service och alltid öppna dörrar för kunder!
Utmärkt utförda tjänster.
Skickar spam! Undvik!
Comment on this business

Directions to Ekonomernas Hus with public transportation


Karlstad, Inre hamn (båtbuss) 60 meters
Karlstad Inre hamn 80 meters
Karlstad, Inre hamn 80 meters
7
900
901
S
Karlstad Köpmannagatan 120 meters
Karlstad, Köpmannagatan 120 meters
10

to add Ekonomernas Hus map to your website;