facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Ekonominavigation

About

Ekonominavigation är en redovisningsbyrå med inriktning mot ekonomistyrning och stöd till företagsledning och styrelse.

Story

Ekonominavigation i Karlskrona AB är en redovisningsbyrå i Karlskrona med kontor på Norra Smedjegatan 4. Vår affärsidé är att använda bokföring till framåsyftande åtgärder. Våra tjänster riktar sig till kunder vilka behöver avlastning med redovisning eller en extern partner för att stärka upp ekonomifunktionen.
Ekonominavigation har som mål att minska ned kontaktytorna mellan kund och redovisningsbyrå genom att ha så få personer som möjligt inblandade i ett redovisningsuppdrag. Styrkan i detta är att även vi som konsulter sköter bokföring från grunden ända upp till bokslut, deklarationer och det som vi ser som viktigaste; beslutsunderlag.

Alla företag har en bokföring men få använder den som ett beslutsunderlag för att utveckla sitt företag. Det är först när företagen blir så stora att de anställer en egen ekonomichef eller ekonomiorienterad VD som de grundar beslutsunderlag på bokföringen. Detta kan vi ändra på genom att ge rapportering till företagen hur det har gått men ännu viktigare vad detta kan säga om hur det kan gå framöver.

Vi som redovisningskonsulter kan göra detta arbetet hela vägen. I Ekonominavigation har vi alla särskild inriktning mot ekonomistyrning och känner oss trygga i att använda bokföring till fler saker än att betala rätt skatt i tid, vilket är nog så viktigt. Bokföring kan man göra så mycket mer med och detta är vår affärsidé; använda bokföring till framåtsyftande åtgärder. Detta görs genom att ta fram beslutsunderlag grundade i det vi kan se i bokföringen eller andra mätbara faktorer.

Address: Norra Smedjegatan 2, 37133 Karlskrona
Phone: 0455-694980
City: Karlskrona
Zip Code: 37133


Similar places near
Swedsource Swedsource 314 meter Konsultverksamhet . Agentur.
NyföretagarCentrum Karlskrona NyföretagarCentrum Karlskrona 328 meter Du har en idé dom hjälper dig genomföra den, trevliga och duktiga bra bollplank.
Cross Baltica Cross Baltica 601 meter Creative meetings and travels across the Baltic Sea.
AJ Redovisningskonsult AJ Redovisningskonsult 939 meter AJ Redovisningskonsult startades 2016 av Adam Jonsson. Målet är att redovisningen int...
Almi Företagspartner Blekinge AB Almi Företagspartner Blekinge AB 2 km Mycket bra mycket snälla
Virteco AB Virteco AB 2 km Visualize your business
NOEC AB NOEC AB 3 km Fantastiskt duktig och hjälpsam revisor! Rekommenderas starkt!
JEMI Redovisning JEMI Redovisning 5 km JEMI Redovisning är ditt företags partner när det gäller ekonomi och redovisning. Vi ...
LRF Konsult LRF Konsult 6 km "Ludvig & Co tidigare LRF Konsult i Karlskrona har funnits på orten sedan 19...
Reviews
Snabb och trygg service. Rekommenderar dom
Comment on this business

to add Ekonominavigation map to your website;