facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for EKOspeceriet

EKOspeceriet

About

EKOspeceriet säljer ekologiska och närproducerade livsmedel i lösvikt utan plastförpackningar. Vi hjälper våra kunder att hitta god, naturlig mat som är producerad med respekt både för människa och miljö.



"EKOspeceriet säljer ekologiska och närproducerade livsmedel i lösvikt utan plastförpackningar. Vi hjälper våra kunder att hitta god, naturlig mat som är producerad med respekt både för människa och miljö."
Address: Bergmansgatan 14, 43130 Mölndal
Phone: +46704309545
City: Mölndal
Zip Code: 43130



related searches: Hållbart godis, Kaffe Mölndal, Köpa mjöl i lösvikt
Similar places near
Fiskhallen Mölndalsbro AB Fiskhallen Mölndalsbro AB 70 meter Delikatess Vi köpte goda saker från disken och sedan fick vi sätta oss på restaurang...
Kakservice Kakservice 2 km Jag upplever att kakorna har blivit mindre sen priset gick upp o kakservice gick ut m...
Talad Thai Food ตลาดไทยฟู้ด Göteborg Talad Thai Food ตลาดไทยฟู้ด Göteborg... 2 km Ett paradis för nudelälskaren! Här finns ett mycket stort sortiment av nudlar från de...
ThaiButik.se ThaiButik.se 2 km Jag älskar denna affär, det kanske är lite dyrt fast det helt värt det! Personalen är...
Reviews
Mycket fin Eco butik. Klart värt ett besök ,
Med det system de har för att hälla upp bönor etc. verkar det svårt att väga upp exakta mängder. Jag har recept på att koka exakt 500 g bönor, och då blir det exakt lagom till 4 glasburkar, med runt 305 g kokta bönor i varje, med spad tillsatt till 500 g. Så därför vill jag ha exakt mängd när jag handlar.
Mysig och trevlig liten butik. Härlig personal som gärna hjälper dig med dina frågor och funderingar. Dock lite höga priser men det är ju så när det är närodlat och ekologiskt.
Fin butik m trevliga personal och härlig energi! Bra varor som handlas m omtanke för miljö och människor till ett rimligt pris.
Mycket bra, handlar ofta kryddor och nötter här
Massor att välja på och väldigt trevlig kvinna i kassan
Översatt av Google Vacker butik full av olika nötter, frön och så mycket mer! Ett måste gå till och pärla Original Beautiful store full of different nuts, seeds and so much more! A must go to and gem
Översatt av Google Jag har varit på denna plats två gånger och jag vet att jag kommer att fortsätta tillbaka. Jag är en indier som växte upp i en liten stad och att bo med naturen var ett sätt att leva. Jag har letat efter ett ställe där jag kunde hitta alla möjliga sorters frön, oljor etc, för att göra mina egna naturliga hushållsprodukter och jag var så glad över att hitta denna plats. För mig är denna plats magisk med så många möjligheter, och ägaren är supersöt och kunnig :> Original I have been to this place twice and I know I will keep going back. I am an Indian who grew up in a small city and backhome living with nature was a way of life. I have been searching for a place where I could find all sorts of seeds, oils etc, to make my own natural household products and I was so happy to find this place. For me this place is magical with so many possibilities, and the owner is super sweet and knowledgeable :>
Översatt av Google Om du vill ha en annorlunda shoppingupplevelse med den snällaste ägaren som alltid är villig att hjälpa till är detta en plats för dig. Visserligen tar det lite att klura ut systemet eller kom ihåg att ta med egna väskor eller glasburkar men när man väl får jinxet av det är det jättebra och svårt för mig att handla i en vanlig butik nu. Fantastiskt ställe och jag vill bara ha fler små butiker som denna för att undvika onödig förpackning och avfall. Original If you want a different shopping experience with the kindest owner who is always willing to help this is a place for you. Admittedly, it takes a bit to figure out the system or remember to bring your own bags or glass jars but once you get the jinx of it, it is great and hard for me to shop at a regular shop now. Awesome place and I only wish to have more little shops like this to avoid unnecessary packaging and waste.
Översatt av Google Underbar butik! Riktigt hållbart tänkande och högkvalitativa produkter. Original Wonderful store! Real sustainable thinking and high quality products.
Comment on this business

to add EKOspeceriet map to your website;