facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Eksgården

Address: Gårdby 149, 386 92 Mörbylånga
Phone: 0485 33450
City: Mörbylånga
Zip Code: 386 92



related searches: Ekerum, Halltorps Gästgiveri, Ölands Choklad, Hotel Skansen Öland
Similar places near
Gronhogen Resort Gronhogen Resort 40 km Lagom stort underbar miljö
Reviews
Väldigt trivsamt ställe med den rätta känslan. Strategiskt läge med närhet till mycket. Väldigt fin, öländsk miljö! Mycket bra service och trevlig personal. Mycket god mat! Vi fick under vår vistelse testa på 3 menyer. En ur ordinarie, en ”bondens middag” samt en grillkväll. Maten och drycken under alla tre kvällar var superb! Fina råvaror och riktigt bra tillagning. Smaken av den grillade kycklingen från grillkvällen hänger kvar än! Mat och dryck: Riktigt bra mat och dryck.
Trevlig och fin plats, mysig och lugn känsla. Trevlig personal med bra servicekänsla. Maten drar tyvärr ned betyget en aning, grönsakerna lokalt producerade och fräscha men känner mig en aning lurad över att ha åkt dit för avnjuta lokalt grillat kött men så var det bara fläskkarré och kycklingfilé köpt från restauranggrossist. Sen lite sniket att ta lika mycket betalt för vår ettåring 225:- som för 11 åringen. Men som sagt fin miljö men en harmonisk känsla.
Att detta ställe får så höga recensioner på bokningssidorna förvånar. Vi var två vuxna och som åt och övernattade. Betalade 3000 kr för att äta deras middagspaket. Detta var det väldigt bra kvalité på och gemensamma ytor på gården mysiga. Som restaurang ska de ha bra betyg. Däremot än viktigare det utrymme som kallas hotellrum var katastrof. Kände oss lurade att hamna på sådant boende, och speciellt eftersom de inte finns vidare bilder på det på hemsidan. Hade vi vetat boendet hade så låg standard hade vi inte bokat. Och att betala 2000kr natten, vi skulle fått betalt snarare för vara där.
Riktigt bra! Vi bodde i ”Galleriet” bokar man Galleriet så blir man garanterat inte missnöjd med någonting. Maten är ju riktigt bra på restaurangen, proffsiga! Riktigt trevlig personal, och vi fick en riktigt bra service! Åker vi tillbaka till Öland så kommer vi boka det här igen!
Stannade endast för fika, men vilket fantastiskt, välskött och trevligt ställe. Toppbetyg på fika, personal och miljön. Kommer försöka boende här nästa gång. Gav mersmak.Tjänst: 5/5
Underbart ställe med helt fantastiskt personal! Favoriten är naturligtvis Agnes som lagar den bästa maten man kan tänka sig. Restaurangen är värd en stor omväg, till och med från fastlandet. Hit kommer vi att återvända varje år!
En trevlig restaurang med mysigt och harmonisk inredning. Läser man på hemsidan så vill man uppnå harmoni,balans och lugn vilket enligt mig uppnås. Kanske något högt pris men mycket fina smakupplevelser utlovas. Kanske inte självklara valet om barn och ungdomar är med. Väl värt ett stopp och njut av den fina omgivningen!
Mycket under överväntan, tyvärr. Fint yttre och läge, men det är tyvärr inte det man kan förlita sig på. Hade kraftigt spritt svart mögel i badrummet och på duschdrapperiet. Vi meddelade om detta och de tog bort så mycket de kunde, men det fanns fortfarande kvar, - också på duschtrapperiet som man inte bytte ut. Ingen bad om ursäkt, igen sa något om att det absolut inte ska vara så, eller erbjöd någon form av kompensation. Vi bodde på bottenvåningen i Ölandshuset och rummet var litet mycket mindre än förväntat, fuktigt, väldigt lyhört och inte välstädat/rent när vi kom. Handdukarna torkade inte i badrummet, och själva rummet kändes kvavt trots att vi fick en fläkt och försökte vädra rummet så mycket som möjligt själva. Sängbord som bestod enbart av något gallermaterial, så att det var svårt att lägga grejer på, ingen riktig förvaring för kläder och den som fanns var inte ren, så jag ville inte ens packa upp mina kläder. Lite döda flugor och småkryp på fönsterbrädan etc. Vi tänkte ge det en chans till och bokade ett bord på grillkvällen. Maten var okej men inte heller "brett utbud" av varor som det stod. Det är okej att ha väldigt ung personal men om man betalar nästan 1000 SEK för en sådan kväll så skulle man förvänta sig att personalen åtminstone kan säga vad som finns på grillen. Eftersom hen verkade så osäker så vågade jag inte ens fråga om olika ölsorter/vinrekommendation. Priserna känns överlag mer anpassade till Stockholm, kan dock överlag inte hålla upp kvalitén och förväntan som kommer med det. Varken för rummet eller maten och service. Frukostkorgen var inte heller en höjdare, det som vi egentligen såg mycket fram emot. Även fast man åt på plats fanns det inte ens tallrikar. Ibland inget tevatten eller silar, så man fick först be om det. I slutändan blir man så trött på det, för att varje gång när någonting inte finns så måste man fråga och det känns som en personlig tjänst. Det blir bara obekvämt och så försöker man finna sig mer i situationen, bara för att undvika denna jobbiga kontakt hela tiden, för någon annan inte gör sitt jobb. Vi skulle egentligen vara deras målgrupp på alla sätt, eftersom vi själva bara köper ekologisk mat etc, men det kändes tyvärr som man gör en bättre egen frukost hemma, redan när man tittar på råvarorna. Synd, framför allt på ett hotell!! Överlag fint yttre men fick inte överhuvudtaget känslan att man försöker möta kunden eller är speciellt serviceorienterad, särskilt när någon kanske inte är 100% nöjd. Jag är ännu mer besviken eftersom det var en del av vår bröllopsresa här i Svergie, som vi egentligen skulle ha tillbringat i USA. Synd att det blev en sån standard för dock mycket pengar. Man ska inte underskatta det kunderna ser och jag känner mig lite irriterad på att man bara kör på och att det tydligen fungerar för så många. Trots mögel, låg standard för priset, etc. Hur kan det vara möjligt?!
Bra, rymligt rum och helt sagolik mat vid middagen. Fräsch frukost och mycket trevlig personal/ägare. Var andra gången jag bodde här och jag kommer igen nästa år!Rum: 5/5
Ett supermysigt ställe att bo på, rent och fräscht, rejäl och god frukost i korg. Hit kommer vi gärna igen, detta var tredje gången vi var här. Har blivit bättre för varje gång vi varit här. Kan rekommendera detta ställe.Rum: 5/5
Comment on this business

to add Eksgården map to your website;