facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Eksjö Vårdcentral Kvarnarp

Address: Dukes Väg, 57536 Eksjö
City: Eksjö
Zip Code: 57536


Similar places near
Eksjö vårdcentral, Vårdcentralerna Bra Liv Eksjö vårdcentral, Vårdcentralerna Bra Liv... 2 km Mycket professionellt bemötande. De ringde tillbaka exakt när de lovade. Fick en tid ...
Marieberg Vårdcentral Eksjö Marieberg Vårdcentral Eksjö 2 km DISTANSKONTAKT FAKTURA? Jag skriver här för att jag vill inte ringa och få mer FAKTUR...
Reviews
Covid-test. Möttes av en mindre trevlig dam, som efter att jag tackat ej till att spara mitt test i biobanken. Tjurar ihop helt o ifrågasätter, om jag vet vad det är för något. Väldig otrevlig som sagt. Däremot räddas hela besöket upp av det väldigt trevliga tjejerna som genomförde provtagningen, så kompetenta!
Väntetid mer än 4 veckor föt röntgen Fel medikamenter,ringde 3x- läkare Miriam todd vill ringa tillbaka- men det funkar inte,bara vårdcentralen kan ringa mig,ved inte varför. Jag är tyska och kör till Tyskland nu,där finns äkta läkare med erfarenhet och röntgen tid inom 3 timmar!! Svensk sjukvårdssystem kan man inte acceptera....men är du asylsökande har du det gott!!!
Det var det sämsta bemötande jag har varit med om! Jag skulle ta covid 19 test, jag får inga information, jag får ett papper i handen som jag måste läsa, jag får testen i handen som jag måste ta testet själv och lämna i lådan.
Ingen bra organisation. över 50min för att lämna ett enkelt blodprov. Inte ok.
Var chauför hit
Comment on this business

to add Eksjö Vårdcentral Kvarnarp map to your website;