facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Ektorps Pizzeria

Ektorps Pizzeria

About

Vi GÖR SVERIGES GODASTE PIZZOR OCH MENYN ERBJUDER ÄVEN MYCKET ANNAT GOTT.

Story

En familjepizzeria som har drivits inom släkten sedan 1983. Efter ett uppehåll slogs portarna upp igen 2008. Denna pizzeria ligger lite avsides men det är definitivt värt att ta sig tiden för ett besök. Råvarorna är självfallet av bästa kvalitet. VI GÖR SVERIGES GODASTE PIZZOR OCH MENYN ERBJUDER ÄVEN MYCKET ANNAT GOTT.

Address: Ugglevägen 17, 131 44 Nacka
Phone: 08 716 83 25
City: Nacka
Zip Code: 131 44



related searches: Ektorps pizzeria menu, Ektorps Pizzeria meny, Pizza Ektorp Nacka, Hasses Pizzeria, Pizzeria Nacka
Similar places near
Hasses Pizzeria Hasses Pizzeria 456 meter Inte lika bränd pizza som deras grannpizzeria!
Classic Pizza Sverige Classic Pizza Sverige 2 km Detta var nog den sämsta i Pizzaväg vi ätit, fryspizza klass.Stenhård botten,bränt.yn...
Redfellas Redfellas 2 km Trist mat till överpris. Åt en av deras "bästsäljare" enligt dem själva The...
Pizzeria  Il secondo Pizzeria Il secondo 3 km Katastrof. Osten låg som en seg badmössa i silikon över pizzan. "villökssåsen&qu...
Da Antonio e Lucia Da Antonio e Lucia 4 km Pizzeria med ambitioner men hantverket håller tyvärr inte. Slarvigt utbakad deg och g...
Forno Romano Sickla Forno Romano Sickla 5 km Efter gårdagens lunch med mina kollegor väljer jag att skicka in denna recension. Upp...
Reviews
140kr och man får burkchampinjoner. Pizzan var liten, jag hade förväntat mig mer. Det finns bättre pizzerior med humanare priser i Nacka. Vi åt pizzor från meny 1 alltså den billigaste raden.
Riktigt bra pizzeria! Blir aldrig besviken. Bra kvalitet på maten och mycket mat för pengarna.
God pizza och trevlig bagare/ägare. Lite högre priser än normalt men också enda ! pizzerian i Nacka utan anmärkning vid kommunens råvaruinspektion. Finns ytterligare potential med t ex bättre deg o komposition, jämfört med t ex Da Antonio e Lucia.
Mycket god pizza med fina råvaror.
150kr för en kebabpizza, täckte knappt kartongen. Ingick inte läsk. 180kr för en pizza och 33cl läsk. Väljer annat ställe nästa gång
Hämtade lite pizzor hos vår fantastiska Pizzeria. Ektorp pizzeria är bästa pizzan i nacka och i stan. Fantastiskt trevlig jämt när man är där, fantastiska pizzor alltid! Kan inte annat än varmt rekommendera detta ställe. Pizzorna blir bara bättre och bättre med tiden också. Jag är tacksam att det är runt hörnet från mig!
Bästa pizzan i Nacka! Bra och trevlig personal. Vi beställde 17 pizzor och fick dem på under 20 minuter, trots att de redan hade mycket att göra och att de bara var två som jobbade.
Utan tvekan det värsta bemötandet jag fått av någon som arbetar med service. Killen hade glömt lägga kebabkött på min kebabpizza, så när jag fick den påpekade jag det. Varpå han tar fram en påse med kebabkött från kylen och undrar om jag har möjlighet att värma på det hemma och lägga på pizzan själv... Detta skedde ju mig, han skällde ut två ungar som var före mig i kön som ville betala med kontanter. Han borde helt klart hitta ett annat jobb.
Dålig service och riktigt dålig och överprisad pizza. Väldigt snålt med kebab på kebabpizzan medan det kom alldeles för mycket sås på. Hittade dessutom en larv på pizzan. 120 kr för en pizza som inte hade varit värd en tredjedel av det.
vi fyra ville testa något nytt, vi bad om en vanlig kebab pizza vilket kosta120kr! ,och vi hade redan dricka med oss efter vi hade beställt samt betalat så kastade han ut oss eftersom vi hade inte köpt drika från hans butik, efter han gav oss pizzan så gick vi ut där det var fult av spindel nät samt larvar det var super ruttet samt personalen var otrevlig, Jag var också super missnöjd av pizzan speciellt för 120kr!, väldigt snål med pålag samt hittade en larv i den. Vi åt utomhus och våra händer blev smutsiga så vi gick tillbaka för att tvätta händerna så började han prata om " Här i Sverige är det olagligt att någon som du ska få tillgång till personals badrum, bara gäster får vara här inne" så kastade han ut oss igen, som en mörkhyad individ så var denna kommentar väldit otrevligt speciellt med kommentaren " här i Sverige". Detta kom från ÄGAREN av pizzerian vilket är helt oacceptabelt, customer service finns inte ens här, han var på väldigt dåligt humör samt otrevlig. Känner mig väldigt missnöjd med denna besök, skulle rekommendera Hasses pizzeria som är ca 3mim ifrån, allt på hans meny var dyr och känner mig väldigt missnöjd, Rekommenderar EJ!
Comment on this business

to add Ektorps Pizzeria map to your website;