facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Elda Halmstad

Elda Halmstad

About

Eldabutiken är Sveriges största återförsäljare av kaminer & skorstenar.

Story

Eldabutiken är Sveriges största återförsäljare av braskaminer & skorstenar.

Välkommen!



"Välkommen tillEldabutiken i Halmstad.I vår utställning i Halmstad visar vi en stor del kvalitetsprodukter från de ledandeleverantörer. Vi erbjuder allt från braskaminer, köksspisar och murspisar till tyngre enheter som kakelugnar.Vi har givetvis även skorsten i sortimentet och utför även renovering av befintliga skorstenar."
Address: Valhallagatan 1, 31333 Oskarström
Phone: 03560300
City: Oskarström
Zip Code: 31333



related searches:
Reviews
Okunniga, dålig kommunikation mellan företagen som gör jobben! Beställde en kamin via säljare och ställde många frågor så vi skulle förstå processen med att riva nuvarande kamin och installera en ny Contura i8g cosi. Dem fixar allt och vi får en färdig produkt installerad , det enda vi behöver göra är att måla den, dem skulle till och med täcka allt så det inte skulle damma mycket alls. Vi förbereder ändå med att möblera om och täcka allt i rummet där installationen ska ske. I prisförslaget står där "Kommer ej spacklad eller målad". Vi ringer upp och undrar vad menas med detta då vi precis både jag och min fru har frågat vad som gäller vid här. Men då får vi mer luddigt svar i stil med "man kan putsa eller spackla, det kan ni välja själva bara, det tar vi sen". Fråga ännu en gång om detta verkligen ingår i offerten och får luddigt men mer pekande svar på att "den blir ju som i butiken, det var det ni ville ha". Brandlarmet går, jag får larma av , det visar sig vara att dammet är så tjockt nu att det utlöst i två olika rum som ligger i husets olika ändar. Ser att personen som river gamla kaminen har täckt med plats runt sig men så dåligt att det släppt och inte gör någon verkan längre. Monteringen är klar , arbetarna går hem, utan att ha putsat eller spacklat. Nu ser jag dessutom den viktiga glipan som ska vara mot taket för brandsäkerheten är helt ojämn, rent slarv. Ringer försäljaren och han instämmer att glipan mot taket behöver åtgärdas. Nu till putsningen/spackling så låter det helt annat, i stil med "Det ingår normalt inte att man spacklar dessa kaminer". Då börjar en helt orimlig konversation där allt hänger på att säljaren ska slingra sig ur något som han inte har kunskap om. En mening lät "Vi kan ju spackla den, men då blir det inte riktigt som ni ville ha den. Vill ni ha den som diskuterar så måste den spacklas , och det står vi inte för". Sammanfattning: Ringt många gånger, får inget konkret svar. Säljaren har inte gjort någon korrigering på dem synpunkter vi haft på jobbet. Säljarens kommunikation med dem som murar och liknande är totalt bristfällig , nästan som dem skyller på varandra. Nu kom fakturan, som dessutom står på fel person.
Trevlig kille i disken och fint showroom men ändå imponerande att det kunde bli fel både på längden av tätningsbandet och tjockleken trots att jag hade modellen och en bit av den gamla med mig =D
Allt för dig som vill ha kamin lr öppen spis. Personalen är väldigt kunniga, tar sig tid och väldigt trevliga. Deras showroom har allt och lite till. Rekommenderas
Köpte vår kamin här och var nöjda Men nu drygt 7 månader senare kommer vi att få böta ca 4500 kr för att Jens inte skött bygglovsansökan och annat som han lovat fixa. Vi får inte använda kaminen förrän nytt bygglov är ansökt. Vi har tagit bort dörrarna fast byggnämnden kräver att rören ska monteras ner, detta funkar inte för det är ju murat fast i väggen. Anledningen till att detta kom fram var att sotaren skötte sitt avtal och skickade in besiktning till kommunen.
Rekommenderas inte. Beställde en premodul-skorsten. Fick ingen återkoppling eller orderbekräftelse. Försökt kontakta dem via telefon och mail utan att få gensvar. Idag, 4 veckor senare, fortfarande ingen återkoppling!! Idag beställde jag från en annan aktör som hörde av sig samma dag! Hur kan man få driva en verksamhet med denna usla servicekänsla? Tragiskt. Åk förbi och hitta en seriös återförsäljare istället. Kan man inte lyfta luren eller maila sina kunder, kan man troligt inte inte sälja varken kaminer eller skorstenar heller.
Helnöjda rakt igenom. Bra service och kommunikation hela tiden. Fick hjälp med de delar vi behövde hjälp med och installationen gick riktigt snabbt och smidigt. Trevlig personal med Jens i spetsen. Rekommenderas verkligen!
Första gången på länge som som jag upplevde känslan av att komma in i en butik med personal med riktig kunskap! Fick snabb och bra hjälp med mitt ärende!
Fantastiskt trevliga , duktiga och hjälpsamma samt proffisionella killar på alla sätt å vis . Tusen .
En välsorterad butik med kunnig, tillmötesgående personal.
Bra att de har reserdelar,tillbehör till min Keddy med många år på nacken. Trevlig betjäning.
Comment on this business

to add Elda Halmstad map to your website;