facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Elektronikhuset Ljud & Data

Elektronikhuset Ljud & Data

About

Etablerad 1985

Story

Vi sätter kunden i fokus! Nya och begagnade datorer från de flesta större tillverkare, samt egentillverkade efter kundspecifikation. Datortillbehör och service i egen serviceverkstad.



"Vi är din lokala datorleverantör med egen serviceverkstad, etablerade i Trollhättans centrum sedan 1985. Vi utför service på din inlämnade dator i vår verkstad såväl som hembesök med möjlighet till RUT-avdrag. Vårt sortiment omfattar bärbara och stationära datorer både nya och begagnade, samt tillbehör och serviceavtal. Vi servar Mac-datorer, iPad och iPhone i vår verkstad i Uddevalla. Vi designar din speldator efter dina önskemål, och vår erfarenhet efter 25 års datorbyggande. Vi förmedlar abonnemang för IP-företagsväxlar, och mobilabonnemang. Om du har behov av digital annonsering i butik eller offentlig plats har vi mycket kostnadseffektiva lösningar inom Digital Signage."
Address: Drottninggatan 39, 46133 Trollhättan (commune)
Phone: 052012120
City: Trollhättan
Zip Code: 46133



related searches:
Similar places near
Elteam i Trollhättan AB Elteam i Trollhättan AB 2 km Trevlig personal som verkar kunna lösa det mesta på ett professionellt sätt. Rekommen...
Trinax AB Trinax AB 2 km Kunniga och hjälpsamma. Alltid snabba svar och bra service.
Reviews
hej hade glömt lösenordet på min dator och vart på elektronikhuset på måndag tekniken så att han kan fixa och när jag fick datorn tillbaka alla mina konto var hakat rekommenderar inte denna service
hej hade problem med dator och varit på tisdag elektronikhuset tekninken sagt att det är modekort fel skika tilbaka modekort det var inget fel behövde bar flasha bios rekomanderer inte dåligt service
När varan är såld duckar personalen allt ansvar. Att kunden köpt nåt är kundens fel… Utnyttjar okunniga kunder för att sälja sån som kunden inte behöver. Stay out!
Jag anser de har tagit ansvar för sina försäljningar. Har förvånat flertal ggr med priser som ligger under de stora lågprisdrakarna. Bra utbud och sortiment av både märkesvaror och spännande utmanare. Känns som om du ger ett gott uppförande får du dubbelt tillbaka. Samt de har förvånat med bred kunskap och ajour med det senaste många ggr. Helt klart värt ett besök i synnerhet om du är jakt prisvärd kvalite.
Arrogant och skum personal som många gånger visade okunskap, pekade ut problemet men möttes av ne det är nog något annat fast det inte var det. Dom försökte sno mitt grafikkort genom att säga att det inte fungerade och frågade om dom skulle slänga det sälja det till någon annan och sen försöka sälja mig ett av deras över prisade kort, nekade och magiskt nog så funkade kortet perfekt när jag hämtade datorn. Man märker att dom preyar på otekniska personer, så se upp med dessa nissar.
Var för två veckor sen på en fredag har uppgraderat min dator tekniken som byggde den var proffsigt, rekommenderar verkligen bra!
Fick bra hjälp när jag lämnat in dator två gånger, men vid köp av dator var de ganska handfallna och tveksamma. När jag väl hade köpt min speldator, fungerade inte många spel - som de sa skulle fungera. Utöver detta är det många av de mina som har klagat och varnat mig för elektronikhuset. Senast lät en av mina vänner få sin dator byggd här och det gick åt helvete. Enligt honom har de ljugit, tummat på konsumentlagar och varit oerhört ohjälpsamma. Gå inte hit för annat än att köpa småprylar och laga enkla saker på din dator.
Kan rekommendera starkt. Personalen var hur trevlig som helst och fixade en kille som kunde hjälpa mig med mitt VR utan extra kostnad, till och med bytte sladden till min hårddisk utan extra kostnad. Personalen har 15+ år inom datorer och är riktig pålitlig. Jag lämnade in och fick tillbaka den inom en dag. Jag fick även vara kvar och se så att allt dom fixa funka. Kommer alltid åka dit!
Fantastiskt bra butik. Pålitlig, kunskapsinriktad personal och egen serviceverkstad! Jag har gjort många bra fynd här och sparat mycket pengar. Till skillnad från vissa andra verkstäder behöver man heller inte vänta särskilt länge för att få sin dator fixad, oftast inom en dag typ! Rekommenderas!
Har handlat på Elektronikhuset sedan slutet av 80 talet. Köpte mina första datorer här Amiga/Atari Alltid bra bemötande och trevlig personal i Trollhättan.
Comment on this business

to add Elektronikhuset Ljud & Data map to your website;