facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Elgiganten Backoffice

Address: Esbogatan 12, 16474 Kista
Phone: 0771-115115
City: Kista
Zip Code: 16474



related searches: Elgiganten login, Elgiganten office, Elgiganten email, Elgiganten careers, Elgiganten linkedin
Reviews
Liten butik i gallerian med ett litet utbud av mobiler och mobiltillbehör. Personalen vid de 2 tillfällena jag har varit här har ingen koll!! Finns ingen anledning att gå hit, varken för utbud eller personalens kompetens eller bemötande.
Tack till den servicemaindige tjejen som hjälpte mig få i gång en app i onsdags fm inte ofta man träffar ngn som är så vänlig och hjälpsam nu för tiden. Tack.
Jätte otrevlig säljare , inte duktig på mobiltelefoner , försöker Laura kunder med ddåliga metoder ,till exempel räknar 40 minuter me räknare att lura folk ,samma service andra butik 10 minuter,till slutet jag fick inte den abonnenten som jag önskade från början jette dålig service
Jätte trevlig personal, hjälpt mig flera gånger under åren.
Jag har fått hjälp från Rojin som lyckades hjälpa mig med ett problem som ingen lyckats lösa. Många tack för den fantastiska servicen!
Jag ville verkligen köpa en telefon från dem, men så fort försäljaren fick klart för sig att jag inte var intresserad av att även skaffa abonnemang så gick han från att vara trevlig och tillmötesgående, till att vara surmulen och ohjälpsam. I slutändan så ville han inte ens sälja mig telefonen - han hävdade att de bara kunde sälja med abonnemang, något som hans kollegor senare sa inte alls var sant. Plus för att hans kollegor var ärliga, men då var skadan redan gjord.
Jätte trevligt butik bra personal och bra utbud på saker
Personalen är mycket bra och frågar på en gång vad man vill ha hjälp med,,,,
Tack Rojin för hjälpen, Du är Bäst! Service 500% jätte duktig tjej.
Jag är jättenjöd med servicen, tack till Rojin på Phonehouse! 10/10 rekomenderar att gå till henne
Comment on this business

to add Elgiganten Backoffice map to your website;