facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Elgiganten

Address: Planiavägen 4 , Nacka 131 34, AB, SE
Phone: +46 77 111 51 15
City: Nacka
Zip Code: 131 34


Opening Hours

Monday: 10:00-20:00
Tuesday: 10:00-20:00
Wednesday: 10:00-20:00
Thursday: 10:00-20:00
Friday: 10:00-20:00
Saturday: 10:00-18:00
Sunday: 11:00-17:00


related searches: elgiganten rea, elgiganten helsingborg, elgiganten öppettider, elgiganten göteborg, elgiganten malmö, elgiganten linköping, elgiganten stockholm, elgiganten kontakt
Similar places near
Clas Ohlson Clas Ohlson 170 meter
SweTrack SweTrack 740 meter Vi på SweTrack vill göra det enkelt för våra kunder att hålla koll på sina ägodelar g...
Media Markt Media Markt 2 km Köpte en dator i Lördags. Tjejen i kassan tittade inte ens på mig när jag skulle beta...
Reviews
Denna elektronikbutik imponerar verkligen med sitt stora utbud och vänliga personal. Priserna är utmärkta, och den hjälpsamma servicen gör shoppingen till en trevlig upplevelse. Vi väljer alltid den här butiken när vi behöver något, tack vare den bekväma och stora parkeringen. Dess närhet till en mataffär gör det ännu mer praktiskt, allt på ett ställe.
Butiken är verkligen ostrukturerad. Inga tydliga linjer i utbudet över huvudtaget. Black Friday priser känns inte sanningsenliga. Säljarna är på plats flera stycken. Men ger sken av att lämnat jobbet mentalt för många timmar sedan. Jag får medge att utbudet är väldigt stort. Men vad hjälper det mig? När säljarna gått hem och priserna är långtifrån Black Friday? Enligt mig.
Riktigt illa hanterat av serviceärende. När de installerade tvättmaskinen har de råkat förstöra maskinen, något de inte informerade om utan vi behövt upptäcka. Flera samtal senare, brutna löften att återkomma, har de varit här med tekniker som sa att de självklart behöver byta ut den. Vilket drar ut en vecka till. Lagt ner snart 10h på det här ärendet från min sida. Kompensation som de pratar om för det här ligger på 250kr. Edit: Efter Håkans svar har jag nu vart i kontakt med kundtjänst igen utan någon vidare framgång.
Vi reklamerade en dator och dom gjorde samtidigt en beställning på en ny dator. När vi sedan kom tillbaka till butiken för att hämta datorn hade inte program och appar etc förts över till nya datorn trots att detta var överenskommet. Vi fick till oss att detta skulle bli klart inom 48 h. Efter en hel vecka hade vi fortfarande inte hört någonting. När vi gick in till butiken ursäktade dom och sa dom blir färdiga under morgondagen. Vi åkte tillbaka dagen efter, hela vägen från norra stockholm till Nacka för att hämta upp datorn, men ändå var den inte färdig. Totalt har vi åkt fram och tillbaka fyra gånger... Och så kan man inte ens ringa butiken för att fråga status innan man åker.. Under all kritik!
Stort skämt. Köpte tvättmaskin och torktumlare för 18 tusen ink premiuminstallation. Min sambo visade bilder vart dom skulle installeras. ”Inga problem, köp bara vår installationstjänst och grabbarna tar med sig dom gamla”. Movator kommer med maskinerna men orkar inte göra jobbet för att det är lite tight. Lämnar kvar 2 maskiner i köket ominstallerade. Väntat hemma en halv dag för installation och betalat extra för just denna dag och tid. Försöker därefter förklara situationen för deras CS som verkar sitta i GBG och dom ber butiken och säljaren kontakta ossZ det ringer en otrevlig kvinna som inte lyssnar och är otrevlig. Inte samma säljare. Elgiganten kan ta tillbaka varorna men kan inte skicka tillbaka installatörer. Ett mer uppvisande i dålig service får man leta efter. Kunde jag hade jag gett 0 stars. Handla inte här för dom håller inte vad dom lovar. Fick genom TaskRunner allt på plats på en pisskvart! Måste be Elgiganten se över sin service för detta är ett stort skämt.
Det här är en stor butik i 2 plan. Här finns både hemelektronik och vitvaror. Personal är det ofta gott om. Parkering finns i anslutning till butiken.
Trevlig personal men leveranstiderna respekteras inte. Vi köpte en induktionsplatta och leveranstiderna ändrades två gånger. I början på september beställde vi en diskmaskin och betalade på en gång. Vi blev lovade en leveranstid på en vecka. Sedan ändrade Elgiganten leveranstiden till november vilket vi vägrade. Vi fick pengarna tillbaka några dagar därpå. Elgiganten verkar inte ha något lager. De maskiner och vitvaror de säljer är sällan på plats för beskådning. Under tiden mellan beställning till leverans som ibland kan vara flera månader lång jobbar Elgiganten med dina pengar. Vi är mycket besvikna på Elgiganten, en onödig länk i kedjan och vi ser inget värde av handla hos dem.
Lite besviken på bemötandet på service man fick be om hjälp istället för att bli erbjuden. Lite tråkigt!
Extremt dålig service. Mina föräldrar köpte en tvättmaskin med installation. Maskinen levererades, men de vägrade att installera den med hänvisning till att avloppsanslutning och vattenanslutning satt för nära varandra. Efter lite googlande har vi nu anslutit det själva.
Begränsat sortiment så jag hittade inte vad jag ville köpa men de har det mesta.
Comment on this business

to add Elgiganten map to your website;