facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Elgiganten Megastore

Address: Kungens kurva Tangentvägen 10 , Huddinge 141 75, AB, SE
Phone: +46 77 111 51 15
City: Huddinge
Zip Code: 141 75


Opening Hours

Monday: 10:00-20:00
Tuesday: 10:00-20:00
Wednesday: 10:00-20:00
Thursday: 10:00-20:00
Friday: 10:00-20:00
Saturday: 10:00-18:00
Sunday: 10:00-18:00


related searches: Elgiganten rea, Elgiganten mobil, Elgiganten Gaming, Elgiganten ccc se, Elgiganten spis, Elgiganten Laptop, Elgiganten soundbar, Elgiganten iPhone
Reviews
Sämsta servicen av okunniga säljare särkilt dem som står för telefoner och klockor, själv blev lurat efter köp på 23 tusen till mitt företag, dem kan inte systemet och dem vill ej stå för det dem har tidigare lovat och sagt, krånglar till vid byte av varan , lita inte alls på de dem säger, akta dem. Och du bjuder dig på något så låt allt stå i kvitto och låt inte dem skriva på varor du köpt 0,01 , få bekräftat att den vara går att byta till samma värde inte till 0,01, låt inte dem bara köra över dig och skicka dig till annan säljare eller komma en annan dag. Bäst att aldrig aldrig går mer till Heron City Elgiganten efter denna traumatiska besök!
Ruskigt sega kassor i denna affär, oftast är bara en öppen. Sist jag var där så gjorde någon ett reklamations-ärende i den enda kassan som var öppen. Det tog väldigt lång tid, så jag slängde in det jag skulle köpa i en hylla och gick därifrån. Dom har ingen speciell kassa för reklamationer och liknande ärenden. Man kan titta på saker, men ingen mening att försöka köpa något där.
Riktigt usel service. Förvarnar er andra att inte handla hos någon annan Elgiganten, vid service eller reklamation. De vägrar alltså att ta emot om det inte är köpt hos denna självaste Elgigantenbutik i Kungens kurva. De skyller på sämre statistik, ”gör skillnad på vi och dem” trots att det är under samma företagsnamn. De vill inte ta ansvar för ”andras fel” för statistiken, ursäkta? Är inte kundens nöjdhetskvot något ni värderar högst i statistiken? Jag fick köra hela 10 mils fram och tillbaks för ingenting. Anledningen är lagersaldot och att Häggvikbutiken har jag tappat förtroende för - de ger bara tomma löften. En använd hygienartikel för 4200 kr blev återsåld som ”ny produkt”, saknade plombering från början men lovade att den var helt ny och ej använd. Väl tillbaks hos Häggvik fick jag reklamera på nytt, kommunikationen mellan butikerna fungerar inte alls. Jag fick dra om allting av hela reklamationsärendet. Trots att de hade lovat att jag skulle slippa det. Noll känsla vad gäller kundservicenivå. Detta utesluter mig helt från att våga köpa från Elgiganten helt och hållet efter denna erfarenhet, om de inte vill ta emot från andras inom samma. Det är och känns fel på alla plan. Snacka om felgiganten. Mycket arg och besviken kund.
Kass transportspersonal. Otrevliga och respektlösa trapprtör. Som kommer in utan att tillfråga och när man säger åt dom börjar de hota med att inte ta varan. Har ingen recept eller hänsyn till kunderna. Börjat ställa flera följdfrågor om varför jag lämnar varan. Varande innan de kom om att vi inte har tejp för att tejpa nedre delen. De hadde inte med säg någon tejp alls. Inforerar åter men då tar de varan och man hör hur de slänger varan in i lastbilen. I vilket fall väldigt besviken med hela upplevelsen. Transportören kom vid kl19 tiden till Botkyrka.
Bra butik men blir en aning frustrerad när säljarna vill försöka sälja på försäkring, trots att man sagt nej en, två, tre gånger. Jag var på väg att bli otrevlig för att säljaren skulle sluta, men hejdade mig.
Alltid strul när man ska lämna in något /få service , alltid en stackare själv så man får vänta överdrivet länge . Sen tycker man det är ok att ta varuutlämning innan service fast man stått väldigt länge o väntat på Sin tur .
Min bästa elbutik, alltid vettiga priser på återlämnade eller lätt transportskadade produkter. Har även mycket reservdelar till exempel kanna till Mockamaster.
Riktigt stor butik men det förväntas väl av en megastore. Massor av produkter framme som man kan klämma, känna och se på för att kunna göra ett bra val vid köp
Sist jag var där så träffade vi en säljare som var väldigt trevlig och hjälpsam utan att man kände något köp tvång
Proffsigt service av en super trevligt och hjälpsam kille i kundtjänst som jobbade fredag kväll. Ta hand om honom, han är bäst. Elgiganten i Kungens Kurva har bästa personal och service, kan inte jämföras med Sickla som har sämsta kundbemötande
Comment on this business

to add Elgiganten Megastore map to your website;