facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Elgiganten Sverige

Address: Österleden 12 12, 981 38 Kiruna
Phone: +46771115115
City: Kiruna
Zip Code: 981 38



related searches: elgiganten malmö, elgiganten kundtjänst, elgiganten rea, elgiganten göteborg, elgiganten stockholm, elgiganten jönköping, elgiganten barkarby, elgiganten linköping
Reviews
Besökte varuhuset i 20 minuter, endast ett fåtal kunder men blev inte tillfrågade om vi ville ha hjälp med någonting. Alla medarbetare såg väldigt upptagna ut. Fin butiksinredning och ordning på hyllorna!
En ung kille hjälpte mig med mitt mobilabonnemang så jag fick tillbaka mottagningen på min mobil utan att jag köpt mobilen där! Tänk om alla var så hjälpsamma guldstjärnor till han!!
Hjälpte en vän o köpa en dator betalade allt klart väll där för att hämta datorn hade dom ingen aning den som gjorde affären var sjuk Inte ok nån annan borde kunna ta över jobbet. Allt löst ursäkt och en bra hjälp efterråt toppen
Bra butik med fint utbud.
Förut varit bra service. Men blivit sämre med tiden. Sist jag var dit o köpte en dator så tjafsade 2 anställda där vem som ska ta hand om min betalning? Ingen av dem var sugna på att hjälpa. Sen så väldigt dåligt utbud av bättre datorer o surfplattor.
Bra om du behöver teknik/vitvaror. Tyvärr finns det för få av dom bästa sakerna dyra laptops osv.. då får man vända sig till hemsidan och postgången.. vilket är tråkigt.
Jag besökte butiken med gott hopp om att gå därifrån med ett par hörlurar, då modellen jag tittat på fanns i lager enligt det digitala lagersaldot på Elgigantens hemsida. Väl i butiken visar det sig att saldot inte stämmer och att man inte har produkten i butiken längre. Det i sig är inte hela världen då det är mycket möjligt att någon rent av stulit hörlurarna och att det därför inte stämmer i det digitala saldot. Vad som däremot är frustrerande och anledningen bakom det låga betyget är att man inte ens efter att ha bekräftat i butiken att lurarna inte finns att tillgå ändrar statusen på sin hemsida. Alltså kan folk även fortsättningsvis komma ditt med gott hopp för att väl där upptäcka att lurarna inte alls finns i butiken. Slarvigt.
Skulle köpa mobil men blev avböjd för att jag "inte hade fast anställning"! Saken var den att jag ville betala hela summan samtidigt som jag köpte mobilen för jag hade pengarna på kortet! Men jag fick ändå inte köpa!?!? Kände mig diskriminerad och är otroligt besviken!! Åkte hem och köpte en likadan mobil på nätet för 500kr billigare, och det gick hur bra som helst att betala hela summan på en gång!
Bra trevlig personal.
Tecknade boxer abonnemang. Blev fel två gånger. Fick ej kampanjpriset som boxer erbjuder, utan betalar fullt pris av nån anledning. Ingen i affären kunde hjälpa mig med detta. Men förutom boxer köpet så har dom varit ok.
Comment on this business

to add Elgiganten Sverige map to your website;