facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Elgiganten Sverige

Address: markustorget 1, 77430 Avesta (municipalité)
Phone: +46771115115
City: Avesta
Zip Code: 77430


Opening Hours

Monday: 10:00 - 18:00
Tuesday: 10:00 - 18:00
Wednesday: 10:00 - 18:00
Thursday: 10:00 - 18:00
Friday: 10:00 - 18:00
Saturday: 10:00 - 15:00


related searches: elgiganten öppettider, elgiganten kundtjänst, elgiganten rea, elgiganten göteborg, elgiganten malmö, elgiganten jönköping, elgiganten barkarby, elgiganten linköping
Similar places near
Elgiganten Sverige Elgiganten Sverige 2 km Dålig service om man frågade personal i butiken, trots att de inte hade kunder så hän...
Reviews
Ingen återkoppling från affären. Sitter med en diskmaskin som inte vill starta.
Jag rekommenderar butiken Krystian bästa säljare!!
En fin affär i kedjan som till och med säljer kök, då så stötte jag på två stycken i personalen som var otrevliga och inte alls ville hjälpa till och det gjorde hela upplevelsen mycket sämre tyvärr.
Lite passiv på något sätt. Inte alltid så kunniga heller. T.ex Ang höjder på kyl o frys. Fick handla på electroluxbutiken istället så att det blev rätt
Bra service. Trevlig personal. Inget att klaga på.
Otroligt trevlig och hjälpsam personal. Gör allt för att hitta det du söker å till det bästa priset. Nöjd med mina köp idag. Tack snälla Cesar och Hampu. Proffsigt.
Handkontrollen till mitt nya xbox slutade efter kort tid att fungera. Jag lämnade in handkontrollen och blev lovad en ny. Fem månader senare har jag fortfarande inte fått någon återkoppling. Elgiganten hittar nu inte ens på reklamationsärendet. Jag har nu ingen handkontroll och har inte fått någon som helst hjälp. Har haft problem med Elgiganten tidigare också.
Har varit nöjd förut men nu blir det andra butiker. På saldo på nätet ska det finnas 5 st av den varan. Men inte i butiken. Inte ens en plats på hyllan. Men försäljaren försökte lura på en vara som var 3000 kr dyrare!!!!! Fult gjort. Så från 4 stjärnor ner till 1 stjärna !!!!!
Krystian och resten av personalen på Elgiganten löser allt man vill ha plus lite till. Väldigt kunnig personal.
Undrar en sak.Ni som valt att avbryta en beställning.Har ni fått pengarna återbetalade och insatta på kontot direkt?kan ta ngn dag innan det synts att det kommit in på kontot.El har ni fått som svar,Går inte sätta in pengarna nu direkt.Ringer dig?
Comment on this business

to add Elgiganten Sverige map to your website;