facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Elgiganten Sverige

Elgiganten Sverige
Address: Hallsta Gårdsgata 16, 721 38 Västerås
Phone: 0771-115115
City: Västerås
Zip Code: 721 38


Opening Hours

Monday: 10:00 - 20:00
Tuesday: 10:00 - 20:00
Wednesday: 10:00 - 20:00
Thursday: 10:00 - 20:00
Friday: 10:00 - 20:00
Saturday: 10:00 - 18:00
Sunday: 10:00 - 15:00


related searches: Media markt sweden, MediaMarkt, Prisjakt
Similar places near
Media Markt Västerås Media Markt Västerås 221 meter Känner mig aldrig säker på prisbilden. Men idag hade de bra avstånd mellan alla perso...
Telenor Sverige Telenor Sverige 497 meter Mycket trevlig och kunnig medarbetare som snabbt löste våra problem
Lies Mobilradio AB, R Lies Mobilradio AB, R 7 km Trevlig Proffsig mycket hjälpsamma snabb service stort utbud även verkstad för insta...
ArsaData ArsaData 9 km Ej seriösa, tyvärr. Undvik!
128bit.se 128bit.se 9 km Butiken för dig som vill ha god kvalitet på produkten och bli väl bemött som kund.Vår...
Dialect Västerås Hälla Dialect Västerås Hälla 9 km Bra service,Inga problem att få hjälp, Bra ställe att köpa dator eller telefon.
Reviews
Jag behövde köpa en ny mobil och ville höra vad för erbjudande jag kunde få, och fick hjälp av en Daniel som svarade på alla mina frågor och var extremt behjälplig och professionell trotts att jag skulle prisjämföra med andra butiker. När jag kom tillbaka för att köpa telefonen så var han ytterst hjälpsam och hade inget emot fler frågor. Systemet var väldigt långsamt och han bad om ursäkt, men vi lyckades beställa både mobil och skal. Både mobil och skal kom inom en dag, så jag är extremt nöjd med min köpupplevelse. Behöver ni köpa en ny telefon så kan jag rekommendera personalen på telefoniavdelningen här, iallafall Daniel, väldigt proffsiga och trevliga!
Finns allt man behöver inom hemelektronik. Väldigt trevlig personal som fick jobba över en kvart pga oss men han gjorde det med ett leende på läpparna.
Köpte samsung luft luft värmepump i november men tyvärr visade sig defekt i produkten och läckage och ändå byte de inte utan plågat oss genom att vänta 4 månader att få första service som ändå inte fiksat nånting, ringer igen dem att ni måste byta men de hittar på olika orsaker hittills. medarbetare som bryr sig inte alla för kunden hos samsung, elcare och elgiganten, folkplågeri,
Personal och parkering var helt ok men tydligen rörigt på lagret då det tog ett bra tag att hitta dom telefoner jag betalat för/skulle hämta på varuutlämningen.
Världens mest långsamma och ineffektiva uthämtningssätt. De är snabba med att ta betalt inne i butik men för att hämta ut ska du vänta hur länge dom helst. Fyra pers i olika kassor... En som hjälper en kund....
Elgiganten är som Elgiganten är - varken mer eller mindre. Det enda som skiljer sig är personalen och här utmärker dom sig inte åt något håll. Det är ok godkänt men inte mer.
Lika trevlig personal som alltid när man har varit där. Och hjälper till när man ber om hjälp.
Det är faktiskt lite imponerande hur en så stor personalstyrka kan få så lite gjort. Lönsamheten kan inte vara så bra i denna butik.
Helt ok butik. Stort sortiment. Hade dock hoppats att dom fanns på hälla också. Åk en vardag 1-2 timmar innan dom stänger. På en lördag galet mkt folk.
Otroligt dåligt att man ska behöva vänta på leverans en HEL DAG. Ändå kom inte leveransen utan den skulle levereras dagen därpå.????? Vi valde återköp.
Comment on this business

to add Elgiganten Sverige map to your website;