facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Elgiganten Sverige

Elgiganten Sverige
Address: Tangentvägen 10, 141 75 Huddinge
Phone: 0771-115115
City: Huddinge
Zip Code: 141 75


Opening Hours

Monday: 10:00 - 20:00
Tuesday: 10:00 - 20:00
Wednesday: 10:00 - 20:00
Thursday: 10:00 - 20:00
Friday: 10:00 - 20:00
Saturday: 10:00 - 18:00
Sunday: 10:00 - 15:00


related searches: Media markt sweden, MediaMarkt, Prisjakt
Similar places near
RS Mobil Service RS Mobil Service 398 meter Vi fixar allt allt från mobiler, surfplattor och datorer, så som vattenskador, audio ...
Elgiganten Sverige Elgiganten Sverige 5 km Man blir lockad att se på nya möjligheterna...
Reviews
Omöjligt att få tag på någon per telefon. Att få svar på mina frågor går inte genom en Elbot på webben värdelös. Han förstår inte frågorna och hänvisar till fel sidor. Vad är det för kundservice att inte få prata med fysisk person. Eller måste man åka till butiken för att få svar i dessa pandemi tider? Skärpning.
Butiks layouten är rätt hemsk, känns som att investeringarna minskat i lokalen. Tror jag aldrig har blivit bemött av personal utan att tillfråga dem först.
Nog finns det prylar. Faktiskt ska man kolla på nätet innan man åker dit. Men mycket finns det.
Mycket brå, som på rels. Jag Z.
Enorm Stort Butik finns allt. Kritik på personalen, ville ha ny telefon hen hänvisa mig front telefoner som alla andra pillrat lekt Under pandemin tiden
Otroligt lång tid att stå i kön trots att den har väldigt kort. Har upplevt det flera gånger nu. Man får gå in två l kunder åt gången, trots det hade de först bara en personal på plats från början och jag väntade över 30 minuter. Jag fick hjälp med mitt ärende iallafall.
Mycket bra Service från säljaren Henrik D som hjälpte mig på ett extraordinärt sätt. Han sålde en surfplatta till mig och min fru. Mycket mycket trevlig och artig i sitt sätt. Här får Elgiganten ta hand om honom så att han stannar i företaget.
Gjorde en förbeställning via nätet. Stod i en timme i kö utomhus. Covid-19, tio minusgrader och tydligen "nytt datasystem" gjorde upplevelsen till en veritabel Soviet-simulering.
Comment on this business

to add Elgiganten Sverige map to your website;