facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Elgiganten Sverige

Elgiganten Sverige
Address: Affärshuset Nyckeln, V:a Storgatan 24-28, 611 32 Nyköping
Phone: 0771-115115
City: Nyköping
Zip Code: 611 32


Opening Hours

Monday: 10:00 - 18:00
Tuesday: 10:00 - 18:00
Wednesday: 10:00 - 18:00
Thursday: 10:00 - 18:00
Friday: 10:00 - 18:00
Saturday: 10:00 - 16:00
Sunday: 12:00 - 16:00


related searches: Elgiganten danmark, Media Markt sweden, MediaMarkt, Prisjakt
Similar places near
kontorexdata.se kontorexdata.se 326 meter Säkert bra om du är ett företag.
Swelion AB Swelion AB 647 meter Mycket nöjd ! Trevlig personal som gav mycket bra service. Snabbt fixat , 40 minuter ...
NPhone Elektronik NPhone Elektronik 819 meter Professionellt, trevligt bemötande. Lagade min garminklocka på endast en dag. Rekomme...
Dialect Nyköping - Sörmlands företagskommunikation AB Dialect Nyköping - Sörmlands företagskommuni... 1 km Alltid trevlig personal, tack för lärdomar som jag fick i dag!!
Elgiganten Sverige Elgiganten Sverige 3 km 1:a, inte så bra, lovar saker de inte har koll på. 2:a, uppdaterar med en stjärna. F...
Aptel Aptel 4 km Aptel är återförsäljare av mobiltelefoner med verksamhet i Sverige, Danmark och Norge...
Reviews
1:a, inte så bra, lovar saker de inte har koll på. 2:a, uppdaterar med en stjärna. Fick bra hjälp idag. 3:e, lite ojämnt... stängde innan 16.00 idag söndag.
Allt e perfekt och om man ställer en fråga så svarar de så bra de kan
En stjärna för att jag avskyr denna affär dvs elartiklar blääää. Men behöver hjälpa pappa ned massor av grejer
Har aldrig varorna man ser i annonser, känns som man försöker få kunderna att komma till butiken. För att sedan köoa npgit som är dyrare.
Försöker vara miljövänlig och ta elscootern tvärs över Nyköping. Nix den får man inte ta med in utan man får sur personal på sig. Nu får sambon ta bilen hit eftersom jag inte tänker låsa fast en stöldbegärlig scooter i ett mini cykelställ som inte ens e fastborrat.
Mysigt ställe med själ.
På på black friday försökte personalen lura mig på massor av pengar genom att inte dra av rabatten på min produkt. Sämsta butiken i Sverige.försökte Lura mig på över 2000 kronor.
Fick ropa på en säljare som gömde sig i ett hörn.. Allt går inte att lyssna på utan åka tillbaka ,3 mil efter man testat hemma o i så fall återkomma för att lämna tillbaka. Klart minus i miljötänkande.
Lite jobbig parkering men köp av torktumlare och tvättmaskin gick undan.
Skillnad i bemötande beroende på vilka som jobbar. Varit inne ett par gånger senaste veckorna där det ena gången varit välkomnande med ett hej, för att vid nästa tillfälle inte bli uppmärksammad alls trots flertal säljare på golvet, med enbart fåtal kunder i butiken.
Comment on this business

to add Elgiganten Sverige map to your website;