facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Elgiganten Sverige

Address: Ubbarpsvägen 2A, 52330 Ulricehamn
Phone: +46771115115
City: Ulricehamn
Zip Code: 52330


Opening Hours

Monday: 10:00 - 19:00
Tuesday: 10:00 - 19:00
Wednesday: 10:00 - 19:00
Thursday: 10:00 - 19:00
Friday: 10:00 - 19:00
Saturday: 10:00 - 16:00
Sunday: 12:00 - 16:00


related searches: elgiganten öppettider, elgiganten karlstad, elgiganten rea, elgiganten linköping, elgiganten göteborg, elgiganten stockholm, elgiganten malmö, elgiganten borlänge
Reviews
Om jag inte var i stort behov av en vattenkokare, hade jag lämnat den i kassan. Personal frågade mig om hennes kollega ska kolla upp om det finns extra erbjudanden, trodde jag att hon var kanske en vikarie. Då kommer en kille och frågar mig om tele abonnemang! Se upp för denna butiken. Jag undrar inte varför många är missnöjda på personalen i Elgiganten i Ulricehamn.
Sättet ni har skött min farmors ärende på är minst sagt katastrofalt och svinigt. Ni har tappat en hel familj som kund.
Har helt plötsligt köpt en telefon fast jag inte varit i butiken på över ett år. Se upp för den här butiken.
Mycket bra utbud med produkter, dock så är det inte så charmigt när personalen spelar på sina telefoner. Även i kassan när man ska köpa en sak ger dom en massa erbjudanden om abbonemang vilket jag upplever som irriterande.
Jag upplever ibland att det är många som arbetar i butiken men att man kan gå runt rätt länge utan att få hjälp. Ofta samlas personalen i grupp vid kundtjänsten. Kunskapsnivån upplever jag som medel och ibland får jag känslan av att de får provision på att sälja specifika varor. Annars ett trevligt bemötande och okej utbud av varor på lager.
Personalen är inte här för att hjälpa dig, utan för att försöka trycka på dig så många abonnemang som möjligt. Lurar och ljuger och uppmuntrar folk till urkundsförfalskning?! Var snäll mot dig själv, handla någon annanstans.
Köpte en klocka och blev lovad ett billigare pris och förmåner. Det hela slutade med att jag fick bränna min julbonus för att täcka upp extrakostnader, samt att jag blev tvungen att spendera massor av tid med kundtjänst i ett fall som jag slutligen fick betala dyrt för. VARNING!
Kan bara säga att den service man får på Elgiganten Ulricehamn är oslagbar. Oliver ger en fantastisk service och är helt fantastisk som säljare och person. Har nog aldrig mött någon inom service som tar sådan tid med kunden och får en att känna sig välkommen och hemma. Oliver är faktisk. Skulle aldrig välja någon annan stans att handla. Han ger verkligen Elgiganten Ulricehamn ett ansikte och perfekt service.Har jobbat inom service i nästan 30år och har utbildat i service de senaste 8åren. Har träffat få som har sådant driv och engagemang i sitt arbete som Oliver har. Han har verkligen potential att gå långt. Hoppas ni värdesätter hans förmågor och ger honom möjlighet att utvecklas med större ansvar och position. Åter igen inne på Elgiganten Ulricehamn 29/3-2022. Som vanligt fantastisk service och Oliver levererar som vanligt den bästa servicen man kan tänka sig. Kan inte tänka mig att handla någon annanstans. Och det är helt Olivers förtjänst. Nästan alla är trevliga och mycket kunniga. Men Oliver tar upplevelsen till en helt annan nivå.
Blev bemött och hjälpt med det jag behövde
Har varit där några gånger sedan dom öppnade och dålig service och litet utbud är tyvärr en bra beskrivning på butiken i Ulricehamn. En gång fanns det ingen personal ute i butiken. Alla var på lagret. Var där i 10 minuter sedan gick jag ut. Flera gjorde samma sak under tiden jag var där.
Comment on this business

to add Elgiganten Sverige map to your website;