facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Elin af Marstrand

Elin af Marstrand

About

Båtturer med Elin af Marstrand, en Targa 31, som tar upp till passagerare 10 (12) passagerare. Vi kör i farvattnen runt Marstrand. Välkommen ut på havet!



"Båtturer, taxibåt, fasta turer, charter, cykeltransporter och företagsevent. Elin af Marstrand tar upp till 12 passagerare och trafikerar farvattnen runt Marstrand. Vi älskar att ta er ut på havet."
Address: Hamngatan 19C, 44267 Marstrand
Phone: +46708740500
City: Marstrand
Zip Code: 44267



related searches: Elin af marstrand age
Similar places near
Marstrands kyrka Marstrands kyrka 148 meter En väldigt fin kyrka som ligger på en fantastisk plats.
Marstrands Gästhamn Marstrands Gästhamn 380 meter Raglande nedsupna fjortisar som gapar, skräpar och ”besöker” andras båtar, dunka-dunk...
Instö Café, Bar & Kök Instö Café, Bar & Kök 5 km God å underbar mat med trevlig personal skönt att ni öppnat igen
Reviews
Dagstur till Åstol från Marstrand, mycket trevligt och helt underbart personal som var väldigt hjälpsam!
Vi hade en helt fantastik upplevelse tillsammans med vår 3 åring, mormor och morfar. Vi hade så kul och kände och trygga tillsammans med kaptenen.
Hade en fantastisk kvällstur till Klädesholmen på midsommar. Go musik och härliga historier från omgivningen. Rekommenderas varmt!
Översatt av Google Vi hade en underbar tid att segla med kapten Knut till Dyrön. Han var en utmärkt guide och är mycket kunnig om området. Jag rekommenderar starkt att boka en turné, och kommer att göra detsamma om jag är tillbaka i Marstrand! Original We had a wonderful time sailing with Captain Knut to Dyrön. He was an excellent guide and is very knowledgeable about the area. I would highly recommend booking a tour, and will do the same if I'm back in Marstrand!
Comment on this business

to add Elin af Marstrand map to your website;