facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Elinebergsskolan

Elinebergsskolan

About

Elinebergsskolan ligger i hjärtat av Elineberg och är en skola med bred utbildning och många valmöjligheter.

Story

Elinebergsskolan ligger i hjärtat av Elineberg och är en skola med bred utbildning och många valmöjligheter. Hos oss utvecklar du dina talanger utifrån ditt intresse. Kanske gillar du att spela fotboll eller att stå på scenen? Vi är alla bra på någonting och det tar vi vara på.

På Elinebergsskolan möts fotboll och musik. Fotbollsprofilen har vi i samarbete med Eskilsminne IF och är perfekt för dig som vill spela fotboll och lära mer om teori och teknik. Vår populära Fameprofil vänder sig till dig som vill sjunga, spela instrument, dansa, spela teater och sätta upp shower. Du hittar mer information om våra profiler i menyn till vänster.

I klassrum centralt på skolan ligger särskolan. Här arbetar eleverna i sin egen takt med scheman som utgår från var och ens nivå. Tre dagar i veckan driver eleverna ett uppskattat café på skolan där de serverar frallor och dricka. På Elinebergsskolan har vi även hörselintegrerad verksamhet för hörselskadade elever och elever med cochleaimplantat samt introduktionsklasser som vänder sig till barn som är nyanlända till Sverige.

På Elinebergsskolan arbetar cirka 80 pedagoger. Hos oss möter eleverna engagerad personal. Vi ser våra barn och unga – hela vägen. På vår skola ska alla elever klara målen. Därför arbetar vi strukturerat med elevens måluppfyllelse och vi följer en röd tråd med tydliga verksamhetsmål för varje skolår.

Vi anser att världen inte är indelad i ämnen. Därför utgår vi från helheter. Vi planerar och arbetar tillsammans med eleverna i ämnesövergripande teman som ger meningsfulla kunskaper och verktyg för resten av livet. Vi inspireras av det nya och utvecklar det som ger resultat. Vi ger fler möjligheter för eleverna att utvecklas genom vårt rika utbud och vår kompetens.

Skolan är en del av samhället, i en värld som ständigt förändras. Här möter eleverna ett tvärsnitt av samhället. Det ökar förståelse för världens mångfald och styrkan i våra olikheter.

Address: Ramlösavägen90, 256 56 Helsingborg
Phone: 042-10 55 58
City: Helsingborg
Zip Code: 256 56



related searches: Grundskolor i Helsingborg, Helsingborg skolportal, Skolportalen, Helsingborg jullov, Fridaskolan, International School of Helsingborg, Högastensskolan
Similar places near
Petersvenskolan 1 Petersvenskolan 1 2 km Bästa platsen ever
Tågaborgsskolan Tågaborgsskolan 4 km Väldigt stökig skola. Idrottshallen är helt ok
Al Maarif Skola Al Maarif Skola 4 km jag går i det hära skolan
Bårslövs skola Bårslövs skola 6 km Super bra skola
Montemini Hbg's Montessoriskola Montemini Hbg's Montessoriskola 6 km Bästa skolan att gå på! Bra lärare som lär en allt från kunskaper som man har nytta a...
Reviews
Riktigt dåligt bemött idag. Jag och min son skulle till biblioteket och en lärare har visat NOLL respekt för mig och min lille son. Inga detaljer. Men jag kommer aldrig mer gå dit!!
Riktigt dålig skola. Vår skola mötte dem på beach handbollen och vi blev fällda och bokstavligen slängda på marken och de njöt av det.
Den bäääääääästa skolan du kan gå på!!!
jag älska min skola
Bästa skolan ever!
dålig skolan.
Svin bra!!!!!
Comment on this business

to add Elinebergsskolan map to your website;