facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Elit Sports Club Skarpnäck

Elit Sports Club Skarpnäck

About

Familjärt träningscenter i Skarpnäck

Story

Hos oss är du alltid väl mött av kunnig personal som ger dig de bästa förutsättningarna för en god träning.

Den familjära och personliga atmosfären på Elit Sports Club uppskattas av människor i alla åldrar i en mycket fräsch och inspirerande lokal.

Vi har ett mycket stort utbud av nya träningsmaskiner och många roliga och intensiva gruppträningspass, förmedlade av våra mycket duktiga instruktörer.

Som medlem på Elit Sports Club, betalar du inget extra för t.ex egen träningscoach, kostrådgivning, solarier, hydrojetmassage.

Vårt mål är att erbjuda kvalitativ friskvård genom de bästa träningsprodukterna och bästa instruktörerna till alla människor i alla åldrar till ett rimligt pris.

Välkommen hem!

Address: Flygfältsgatan 9, 128 30 Skarpnäck, Stockholms Län, Sweden
Phone: 08-7241020
City: Skarpnäck
Zip Code: 128 30



related searches:
Similar places near
FitCamp Skarpnäck FitCamp Skarpnäck 530 meter Gratis & rolig träning! 24 FitClub har kunskapen och produkterna för en hälsosam akti...
Dansstudio Style Dansstudio Style 2 km http://www.dansstudiostyle.se/
Reviews
Överlag så är gymmet bra som har det mesta som en behöver. Däremot så händer det ofta att personalen inte öppnar gymmet på deras utsaga öppettider vilket gör det svårt att rekommendera gymmet för bruce-medlemmar som endast kan komma in när personal är på plats.
Har inget med att vara Elite..... Var försiktig när ingår i avtalet med,- kan bli lurad
Min son byte till detta gym enligt han är nöjd med allt.
Jag hade tänkt teckna medlemskap, men ångrade mig efter att ha besökt stället. Kvinnan som visade mig runt sa många trevliga och informativa saker, men hennes tonfall och kroppsspråk signalerade arrogans. Inne på gymmet såg jag enbart väldigt biffiga, unga män. Helt fel atmosfär för mig. Dessutom kan jag inte förstå varför någon kommer på tanken att installera ett solarium på ett gym. Det kanske är tänkt att dra till sig människor som vill träna enbart av kosmetiska anledningar?
PT-kampen med Emelie. De har barnpassning, massor av olika grupp-pass. Fräscha lokaler! Personalen bryr sig om sina kunder.
Bra variation på gruppass och egen träning i gymmet.
Väldigt dålig personal som inte ens hälsar och är dryga om man frågar något. Jag fattar inte heller hur gymmet kan vara så nytt men ändå så ofräscht. Smutsiga maskiner och duscharna ska vi inte ens prata om. Jag rekommenderar absolut inte denna gym hellre träna hemma.
Mycket bra gym med trevlig personal som ställer upp i vått och torrt. Bra pass med kunniga instruktörer som pushar medlemmarna i rätt riktning
Bra gym på dagtid då det finns gott om plats och du slipper vänta. Omkring 18 är dock gymmet fullt och har du inte bokat tid på ett grupp-pass är risken att du får vänta mer än du faktiskt kan träna. Undvik gymmet kvällstid.
Helt ok, bra crossfit utrymme, en del upprustning. En del är gammla maskiner och lite sunkigt. Men ett välfungerande gym som har allt.
Comment on this business

to add Elit Sports Club Skarpnäck map to your website;