facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Elite Stora Hotellet Örebro

About

Vackert beläget, centralt i Örebro vid Svartån och Örebro Slott, ligger Elite Stora Hotellet. www.elite.se

Story

Hotellet som byggdes 1858 är ett av Sveriges mest anrika hotell med 133 rum. Som gäst på Elite Stora Hotellet får du uppleva atmosfären av ett klassiskt stadshotell, med stilfullt inredda hotellrum och en självklar omtanke.

Vi erbjuder även unika fest- och konferensmöjligheter för upp till 300 personer i hotellets lokaler samt på Örebro slott.

Address: Drottninggatan 1, 702 10 Örebro
Phone: +46 19-15 69 00
City: Örebro
Zip Code: 702 10



related searches: Elite Stora Hotellet, Jönköping, Elite Hotel Sverige, Elite Stora Hotellet Linköping, City Hotel Örebro, Mojo Hotel Örebro, Elite Hotel Stockholm, Elite Hotels login, Clarion Hotel Örebro
Similar places near
Clarion Collection Hotel Borgen Clarion Collection Hotel Borgen 134 meter Jag bor själv i Örebro, men min bror och svägerska bor alltid på Borgen och bjuder mi...
Thai Asian Street Food Thai Asian Street Food 262 meter Testade Bulgogi. Bra kött! Blev tipsad om detta ställde av Örebroare efter att ha haf...
First Hotel Örebro First Hotel Örebro 448 meter Fina rum men saknar luftkonditionering för att vara 2 bäddar superior rum
LIVIN Hotel-Hostel-Apartments LIVIN Hotel-Hostel-Apartments 501 meter Står ej någon stans att man måste gå till ett annat hotel för att äta frukost dessuto...
City Hotel Örebro City Hotel Örebro 505 meter Blir en stark 3a och med en klimatanläggning som hade minskat värmen i rummet hade de...
CozoCoffee CozoCoffee 3 km Det är mysigt i Lindbacka, en slumrande pärla. Här finns också CozoCoffee som rostar ...
Sörby säteri b&b Sörby säteri b&b 13 km Jättefint och trevlig hyresvärdinna.
Mogetorps Wärdshus Mogetorps Wärdshus 19 km Ärligt , ingen höjdare. Rekommenderas inte.
Reviews
Samtliga i personalen som vi träffade var väldigt trevliga. Dessvärre ett nedgånget hotell med en skum interiör. År 2002 hälsar och vill ha tillbaka sina mörka trä och mörklila inredningsdetaljer. Ofräsch känsla då hela rummet förutom badrum är täckt i en fläckig heltäckningsmatta. Skum doft i både rum och korridorer. Frukostbrunschen var bred och innehöll något för alla, tyvärr smakade det mesta lite och konstigt. Typ som att man förvarat torrvaror i kylskåp som desutom är för kalla. Hissen skulle besiktigas för mer än ett halvårsedan, ett miljösertifikat dom ramat in har passerat sin giltighetstid och flera lampor både i vårt rum samt i offentliga miljöer var trasiga. Vi hade utsikt mot innergården och där kunde man se ett igenbommat fönster samt flera ställen där puts släppt. Gula kissfläckar under maddrasskyddet. Kan inte rekommenderas. Aktiviteter i närheten: Centralt placerat hotell.
Bra läge och fräscht hotell men Minimala sängar i enkelrummen och frukosten är ett SKÄMT. Ni vet en sån från förr i tiden då man tänkte ”WOW de har våfflor på frukosten!” Juicer på knapp som smakar blaskigt vatten oavsett val, vattnig smaklös äggröra, ljumna prinskorvar som får bensinmackars utbud att framstå som guide Michelin, iskalla tomater från för kallt kylskåp och listan kan fortsätta. Kaffet var alla fall starkt och gott men resten - gör om, gör rätt.
Fick ett riktigt dåligt rum till att börja med, tänkte att nej detta betalar jag inte 1500 för så gick och prata ned receptionen och dom löste det till ett rum i det nyrenoverade. Blev oavsett inte så nöjd med det heller för det var inte heller ett rum i 1500kr klassen när man ser bilderna på hemsidan. Fick inte det vi betalde för. Men personalen försökte lösa situationen men valde in oss på ett rum som inte var av den önskade bokningen. Rekommenderar er att inte betala innan ni sett rummen. Utan kolla in rummet sen kan ni ev klaga eller betala som när ni checkar ut.
Bokat svit två nätter. Dyrt förväntade mig mer . Unken, instängd doft på rummet, ostädat, minibar ej påfylld, inga handdukar. Ringde påtalar detta blev inte trodd om att det va ostädat. "Poolen" va i annan byggnad, trånga uttrymmen att byta om på, ca 2 dm vatten i "poolen". Bad om kompensation fick 2 burkar Vichy vatten, 4 choklad praliner och lite te för två personer att dela på, ynkligt! I övrigt är rummet omodernt och i dåligt skick, slitna gamla möbler med fläckar. Är mycket besviken.. skulle kollat recensioner innan vi bokade. Inte värt pengarna!
Under julhelgen var jag med familjen i Örebro Elite hotel of Sweden. Jag hade betalat hela summan för att incheckning skulle gå smidigt. Eftersom vi var framme 2 tim innan incheckning frågade jag om vi kunde checka in tidigare och det gick bra, så väldigt tacksam för det. Men väl skulle jag skulle checka in så säger hotell värden att jag inte har bokat för 2 vuxna och 2 barn utan för ett familjerum för 1 person, vilket var helt vansinnigt. Då jag var där med familjen som består av 2 vuxna och 3 barn och hade dessutom betalat extra för ett barn. Hur som helst fick vi checka in och väl i rummet finns det mycket att kommentera. Rum: Rummet var stort och rent dock var toaletten för liten och dörren gav ett väldigt irriterande ljud. När frugan inspekterade rummet enligt vana så var det mycket damm på sängen. Barnens våningssäng var inge alla bekväma mycket tunna madrasser så ribbotten kändes i ryggen sa barnen. Med tanke på att jag betalade extra för sängen och rummet som inte hade den utsikt över Slottet som jag önskade var det väldigt dyrt. Aktiviteter i närheten: Mitt framför Örebro slott. En 10-minuters promenad bort, äger Magic Forest Light Show rum under de sista veckorna av december. Promenadmöjligheter: Mitt i stan Mat och dryck: Ett hotell mitt i stan tycker man borde kunna ha restaurang i sin byggnad, vilket de inte hade heller. För middag behöver man gå runt hotellet och där fanns bar och restaurang som inte verkade barnvänligt på kvällen. För frukosten däremot var det serverat i hotellets matsal med mycket stor frukostbuffé med olika alternativ. Vi kunde iallafall fall njuta av en god mättande frukost med utsikt över ån och Slottet innan vi åkte hem.
Rent o fräscht rum. Litet men utan att ha någon negativ inverkan. Allting fanns, bra förvaring, skrivbord, tillräckligt stort badrum, galgar, skön säng m.m. Största klagomålet är att man snålat in på toapappret genom att inte lämna tillräckligt mycket för en natt. Ändå var pappret vikt tjusigt av städerskan. Frukosten var bra med att välja på.
Vi var inte imponerade av vistelsen. - Rummet var gammalt inte i samma standard som syntes på bilderna. Badrummet var slitet och i behov av renovering. - Vi köpte ett superior-rum och för en prislapp på dryga 1600kr/natt så motsvarade inte rummet priset. Vi förväntade oss mer för det priset. Några positiva delar: + Sängen var skön. + Frukosten var god.
Läget bra om man vill ha nära till mycket. Rummet är defenitivt inte fyra stjärnor, gammalt och slitet med någon badrumsrenovering som är fel utfört. Bilderna på booking är inte från hotellrummet man blev tilldelad lite falsk marknadsföring Frukost personalen jobbade på bra och helt ok frukost. Trestjärnigt enligt mig.
Rum 20 ska undvikas... finns en sidodörr till hotellet som man kan använda och varje gång någon tar den vägen, låter det som hela rummet ska falla ihop.. inte kul! Pratade med personalen och fick byta.. Rum 327 kanske inte hade använts på länge för det luktade kloak och avlopp på toaletten och delar av rummet. Spolade vatten i duschen i 10 min och då försvann doften. Orkade inte vara gnäll-gubbe igen Supertrevlig personal och bra service.
- Badrummet var väldigt gammalt fullt med fukt och avloppslukten. - Det står att det finns hårtork med den saknades. - Finns mycket hår och smuts på sängkläderna, det kändes som de återanvänder sängkläderna utan tvätt. -hotellet förtjänar inte 4 stjärnor det räcker med 2
Comment on this business

Directions to Elite Stora Hotellet Örebro with public transportation


Örebro Slottet 80 meters
22
5
6
Kulturkvarteret 240 meters
1
2
200
3
300
314
324
4
400
401
490
520
521
590
7
78
8
9
Drottninggatan 250 meters
22
5
6
Örebro Hamnplan 270 meters
22
Örebro, Manillagatan 1 280 meters
960
961

to add Elite Stora Hotellet Örebro map to your website;